2777
2789
عنوان

معرفی کتاب برای کودکان ۶ ماه به بالا+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 22 پست

انتشارات نردبان عالیه مخصوصا تو زمینه کتاب مهارت های زندگی. همه کتاباش واقعا به درد بخوره

https://entesharat.com/product-category/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%b1%d8%aa%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b2%d9%86%d8%af%da%af%db%8c/

مثلا یه شخصیت نینجا داره که میاد با این کاراکتر، مهارت های زندگی رو به بچه ها آموزش میده. من از لینکی که بالا گذاشتم تهیه کردم. امیدوارم که بچه های دیگه هم با خوندن این کتاب ها بتونن آینده خوبی برای خودشون رقم بزنن.

انتشارات نردبان عالیه مخصوصا تو زمینه کتاب مهارت های زندگی. همه کتاباش واقعا به درد بخوره https: ...

بله واقعا کتابهای مفیدی داده تو همه رنج سنی 

من خیلی از کتاباشو تاحالا تهیه کردم و از همشونم راضی بودم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عذر میخام ک وارد تاپیک شدم و‌ پیام گزاشتم

مجبور شدم چون شما  راجب سوالم و نگرانیم اطلاعات دارید

من پارسال سقط داشتم در ۶ هفته گروه خونیم o منفی هست و همسرم مثبت

بعد سقط دکتر نگفت ک امپول رگام باید میزدم😭

و ظاهرا باید  بلافاصله تزریق میشد و‌من اصلا اطلاع نداشتم

ایا دیگ نمیتونم بچه دار شم!؟

ناراحت بشم ، ناراحت میکنم 🦩
سلام عذر میخام ک وارد تاپیک شدم و‌ پیام گزاشتممجبور شدم چون شما راجب سوالم و نگرانیم اطلاعات داریدم ...

چرا عزیزم ولی این مسئله رو حتما با دکترت مطرح کن همون اول حتی قبل بارداری ببین نظر دکترت چیه 

میدونم که میشه بارداری موفقی داشت ولی دقیق نمیدونم ایا روگام رو باید تزریق کنین اوایل بارداری یا نه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یعنی چی 😂

من ناشناس بهت پیام دادم ولی الان دیگه صفحه شو ندارم

ای کاش تو اونکی سایت ناشناس می ساختی

اونجا می تونی جواب بدی طرف هم ببینه

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤