2777
2789

تا حالا تجربه بیهوشی نداشتم 

بهوش اومدن چجوریه 

قبل عمل  بعد عمل چه غذاهایی باید خورد

من و فرهادم = افرا کوچولومون   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل عمل ک چن ساعت چیزی نخور بعدشم ک سوپ اینا میدن چیزای ابکی میخوری 

بیهوشی تو صدم ثانیه بیهوش میشی بعد عملت نیم ساعت ۴۵ دیقه بهوش میای

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

اثرات بیهوشی هس البته فقط میخوای بخوابی 

منو نمیذاشتن میخواستم همش بخوابم میگفتن تا پاشی راه نری نمیذاریم بری باید بستری بشی

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

من تجربه بیهوشی دارم مثل خواب میمونه اولش باهات حرف میزنن تا بیهوش بشی بعدم که بخوای به هوش بیای تو ریکاوری هستی بعضی ها چرت و پرت میگن بعضی هیچ نمیگن خودم که تو اتاق عمل بهوش اومدم درمورد قبل عمل چی خوردن میگن از شب قبل عمل چیزی نخوری بعد عمل هم که غذاهای ادویه ای نباید خورد بیشتر مایعات میخورن حالا دکتر بازم بهت میگه چی بخوری چی نخوری

زمان ثابت کرده همتونو...
قبل عمل از شب قبلش نباید هیییچی هیچی بخوری بعد عمل هم تا شب در حد آبمیوه  بیهوشی هم خیلی حال ...

دچار ضعف نمیشه ؟ ادم هیچی نخوره فقد ابمیوه

قبل عمل ک چن ساعت چیزی نخور بعدشم ک سوپ اینا میدن چیزای ابکی میخوری  بیهوشی تو صدم ثانیه بیهوش ...

من سترس به هوش اومدن دارم و اینکه کم خونی دارم خیلی میترسم البته کم خونیم شدید نیست