فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عنوان خرما در ماههای آخر بارداری 4429 بازدید | 7 پست سلام من هشت ماهه باردارم خرما خوبه برام یان،زایمانم سزارینه،چون تو نت همش زده باعث زایمان راحت میشه منکه طبیعی نیستم ضرر نداشته باشه؟!و اینکه قند ناشتام ۹۳ هست خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم 1402/10/16 | 11:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32460 برای وزن گیری جنین خوبه خرما، گوشت قرمز و کباب هم خوبه برای وزن گیری جنین دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کلمپهههههه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 13256 نه از اون لحاظ ضرر ندارهولی میگن ماه آخرو گرمیجات زیاد نباید بخورید چون خدایی نکرده باعث زردی نوزاد میشهخنکی بخورید مثل شربت خاکشیر نثل عرق کاسنیالبته در خوردن خرما هم زیاده روی نکنید
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 نه از اون لحاظ ضرر نداره ولی میگن ماه آخرو گرمیجات زیاد نباید بخورید چون خدایی نکرده باعث زردی نوزا ... چون تو نت همش زده باعث زایمان راحت،منم سزارینم،اره زیاد نمیخورم،عرق کاسنی هم میخورم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 برای وزن گیری جنین خوبه خرما، گوشت قرمز و کباب هم خوبه برای وزن گیری جنین برای زایمان سزارین ضرر نباشه ؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32460 برای زایمان سزارین ضرر نباشه ؟ چرا ضرر؟ من که ۳ تا بچه دارم نشنیدم تا حالا مضر باشه، چیزای خنک هم بخور مثل میوه و فالوده و فرنی و شیر ، تا گرمای خرما رو متعادل کنه دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سحر1388 عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 185 برای وزن گیری جنین خوبه خرما، گوشت قرمز و کباب هم خوبه برای وزن گیری جنین سلام شما قطره ویتاگنوس چند وقت استفاده کردین و جواب گرفتین
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32460 سلام شما قطره ویتاگنوس چند وقت استفاده کردین و جواب گرفتین عزیزم من قطره استفاده نکردم و نمیدونم تاثیرشو دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃