2777
2789
عنوان

خرما در ماه‌های آخر بارداری

4429 بازدید | 7 پست

سلام من هشت ماهه باردارم خرما خوبه برام یان،زایمانم سزارینه،چون تو نت همش زده باعث زایمان راحت میشه منکه طبیعی نیستم ضرر نداشته باشه؟!و اینکه قند ناشتام ۹۳ هست

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

برای وزن گیری جنین خوبه خرما، گوشت قرمز و کباب هم خوبه برای وزن گیری جنین

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه از اون لحاظ ضرر نداره ولی میگن ماه آخرو گرمیجات زیاد نباید بخورید چون خدایی نکرده باعث زردی نوزا ...

چون تو نت همش زده باعث زایمان راحت،منم سزارینم،اره زیاد نمیخورم،عرق کاسنی هم میخورم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
برای وزن گیری جنین خوبه خرما، گوشت قرمز و کباب هم خوبه برای وزن گیری جنین

برای زایمان سزارین ضرر نباشه ؟

برای زایمان سزارین ضرر نباشه ؟

چرا ضرر؟ من که ۳ تا بچه دارم نشنیدم تا حالا مضر باشه، چیزای خنک هم بخور مثل میوه و فالوده و فرنی و شیر ، تا گرمای خرما رو متعادل کنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام شما قطره ویتاگنوس چند وقت استفاده کردین و جواب گرفتین

عزیزم من قطره استفاده نکردم و نمیدونم تاثیرشو