2777
2789
عنوان

حال خودموخوب کردم☻😇

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 26 پست

ای جانم هم استانی هم که هستیم خفری .یا کازرون از گلای نرگست حدس زدم .آخ الان هواخوبه اونجا ها ولی تابستان نه.انشاالله هرجا باشی موفق باشید شرلوک خانم🙌

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
ای جانم هم استانی هم که هستیم خفری .یا کازرون از گلای نرگست حدس زدم .آخ الان هواخوبه اونجا ها ولی تا ...

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی خوب حدس زدی😊👌تابستوناشم خوبه شهرما همیشه هواش خوشمزست😂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی خوب حدس زدی😊👌تابستوناشم خوبه شهرما همیشه هواش خوشمزست😂

سلام عزیزم ممنون 

خداروشکر

بسلامتی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

اینکه ۲ سال بعد اینو میبینم باعث نشد پیام ندم بگم مرسی که حالمو خوب کردی با این عکس:)))))))

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اینکه ۲ سال بعد اینو میبینم باعث نشد پیام ندم بگم مرسی که حالمو خوب کردی با این عکس:)))))))

چه خوب همزاد عزیزمممم🩷🫂میدونستم بهارهم لای شکوفه هاتابت میدادم😇🩵

چه خوب همزاد عزیزمممم🩷🫂میدونستم بهارهم لای شکوفه هاتابت میدادم😇🩵

دلمو هوایی کردی🥲💔

منم جنوبم اما هیچ جای اینطوری ای اطرافم نیست

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

دلمو هوایی کردی🥲💔منم جنوبم اما هیچ جای اینطوری ای اطرافم نیست

چقد جنوبی نزدیکای منی؟من استان فارسیم😊

چقد جنوبی نزدیکای منی؟من استان فارسیم😊

من خوزستانم عزیزم نزدیک اهواز

من خوزستانم عزیزم نزدیک اهواز

امیدوارم جوونه های توقلبت همیشه سبز باشن اونجوری دوروبرت همیشه بهشته💚🌱✨️

امیدوارم جوونه های توقلبت همیشه سبز باشن اونجوری دوروبرت همیشه بهشته💚🌱✨️

عزیزمممممم

چقد خوشم اومده ازت، امیدوارم بشه یروز ببینیم همو🥲