2777
2789
عنوان

خانما شما چه حبوباتی رو فریز میکنین

1154 بازدید | 38 پست

سلام خانوما. من شاغلم  و تا ۷ غروب میرم سرکار. وقتیم برمیگردم بعضی وقتا فراموش میکنم حبوبات بذارم توی اب برای فردا که چیزی بپزم . یا میبینی یهو همسرم قرمه سبزی میخواد ولی من نخیسوندم حبوبات رو اکثر وقتا غذای بدون حبوبات میپزم وقتی یادم میره. شما که شاغلین چه حبوباتی رو فریز میکنین و چجوری. در ضمن موقع غذا این حبوبات رو کی اضافه میکنین به خورشت. ممنون میشم راهنمایی کنین❤❤

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط نخود 

اما چون نیازته لوبیا و نخود رو خیس کن یه شب بپز بذار فریزر 

عدس و لپه رو هم خیس کن فریز کن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

فریز نمیکنم اما مثل شما بی هوا هوس قرمه سبزی میکنم یه کنسرو لوبیا میخرم قرمه که پخت کنسرو و میریزم تو آبکش و با آب سرد قشنگ روش آب سرد میگیرم تا اون آب و ربش بره وگرنه بد مزه و تلخ میشه خورشت و لوبیا شسته شده رو اضافه میکنم آخر کار خیلی خوب میشخ

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

نخود لوبیا عدس لپه 

کلا همه چی

آب و هوای شهرمونم گرمه نمیشه حبوبات خشک بیرون زیاد نگه داشت

آماده هم راحتترم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

من فقط لوبیا رو خیس میکنم چند بار آبشون عوض میکنم و فریز نمیکنم.  دیگه نمی پزم.  بعد موقع تفت دادن گوشت اضافه میکنم میزارم زودپز میپزه. 

کمی هم نخود خیس خورده و چرخ شده توی فریزرمه اونم دلیلش اینه که نخود ها داشت حشره میزد این کارو کردم.

انواع لوبیا، نخود، لپه، عدس رو هم خیس میکنم و فریز میکنم  حداکثر تا سه  یا ۴ هفته ای ...

نمیپزی اخه میگن بوی بدی میده خام

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

من وقتی عجله ای میخوام قرومه بزارم 

تا گوشت و پیاز و سبزی رو سرخ کنم تو یه ظرف جدا لوبیاش رو میجوشونم بعدش همه روم میریزم توی زودپز وقتی پخت درمیارم دوباره تو قابلمه ادویه و نمک میزنم میزارم جا بیفته 

برای هر غذای عجله ای حبوبات بحوام یه رب میجوشونم ابشو میریزم دور

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

برای یه خانم شاغل که تا اون موقع هم سر کار هست فریز کردن عدس و لپه و نخود و لوبیا واجبه ...تقریبا اکثر غذاها با این چهار قلم حبوبات درست میشه ...

البته من خودم چون ساعت کاریم خوبه لپه و عدس هیچوقت فریز نمیکنم ..حتی لوبیا و نخود هم خیلی کم ...اما بعضی وقتا آماده بودنشون واقعا کارساز هست و گره گشا ...

چون حبوبات پخته شده معمولا یه نیم ساعت مونده به اتمام آشپزی حبوبات رو اضافه میکنم ...گاهی وقتا هم حوصله نمیکنم و همون اول همه چی رو قاطی میکنم ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........