2777
2789

شوهرم هر عصر با دوستاش میره کافه و قلیون میکشه اما هیچ وقت منو بیرون نبرد اگه هم برد یه دعوایی همون بیرون گرفت با چشم گریون برگردوند  هروقت پول برای آرایشگاه میخوام نمیده اوقات تلخی میکنه و دعوا داره هزینه درمان بچمون  نمیده کلافه شدم از بس پول نمیده و اوقات تلخی میکنه بشدت خسیسه دیشب خودش رفت بیرون اما من مثل همیشه نموندم خونه منم رفتم بیرون قبلش هم گفتم ممکنه منم برم بیرون اما صددرصدی نبود بعد دیشب برگشته میگه بدون اجازه من رفتی دیگه دفعه بعد بدون اجازه رفتی پاتو تو خونه ی من نذار از این چرت و پرت ها و کلا حسودیش میشه دلش میخواد من فقط تو سری خور باشم جایی نرم ازش پولی نخوام هرچی اون گفت بگم چشم

هروقت اون میره بیرون من که میبینم تو خونه کاری برام نمیکنه جز اوقات تلخی اصلا نه حرفی میزنم نه اعتراضی میکنم

بهم هیچ خرجی هم نمیکنه پول آرایشگاه هم نمیده هرچی میگم پول بده دعوا میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم بچه رو میذاشتم و میرفتم تا بفهمه یه من ماست چه قدر کره داره. یه کار شبیه این کردم شوهرم آدم ...

نمیدونم چرا من دل این کارو ندارم... میگم بچم اذیت میشه شوهرمم ادمیه ممکنه نیاد سراغت بگه خودش رفته خودشم برگرده 

نمیدونم چرا اینقدر خسیسه تا ازش پول میخوام خودشو جر میده برای خودش و خانوادش و خوش گذرونیش خرج میکنه اما به من ندارم ندارم میکنه 

همش میخواد منو محدود کنه اذیت منه خیلی تحت فشارم بخاطر مریضی بچم تبنم نه کمکی می‌کنه نه پولی میده کارشکنی هم میکنه همش حرفش این یچه  که خوب نمیشه چرا من پولمو خرجش کنم

عزیزم کاری نمیتونی بکنی 

کسی که خسیسه درست نمیشه 

کسی که هزینه درمان  بچه اش رو نمیده ، درست نمیشه 

یا باید تا همیشه چشماتو ببندی و تحمل کنی ، یا خودت بری سر کار پول دربیاری و خرج خودتو بچه ات کنی ، یا بذاری بری

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
نمیدونم چرا اینقدر خسیسه تا ازش پول میخوام خودشو جر میده برای خودش و خانوادش و خوش گذرونیش خرج میکنه ...

اول که یه مبلغ پول بگو ماهانه بهت بده 

دوم مگه بچت چشه؟

شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....                                        https://harfeto.timefriend.net/17306508806308

برا خودت یه کار درس کن درآمد داشته باش

کار دارم خودم هزینه بچم و حودمو میدم

نه لباسی نه خرج آرایشگاهی هیچ 

زورمم نمیرسه چقدر دعوا کنم چقدر به زبون خوش گفتم اما هیچ به هیچ ذاهی جپابگو نبود

عزیزم کاری نمیتونی بکنی  کسی که خسیسه درست نمیشه  کسی که هزینه درمان  بچه اش رو نمی ...

گاهی اوقات باید زور باشه رو سرشون تا بدن 

شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....                                        https://harfeto.timefriend.net/17306508806308

اول که یه مبلغ پول بگو ماهانه بهت بده  دوم مگه بچت چشه؟

نمیده  چکار کنم نه با زبون خوش میده نه پافشاری من جواب میده 

بچم فلج مغزی خفیف همی پلژی سمت چپ

یعنی خرج بچه شو هم نمیده؟؟ این‌دیگه چ بشریه

بخدا میگه اینکه خوب نمیشه پیشرفتی هم نکرده پول دارو و کاردرمانی ش هم زیاده این زورش میاد بده فقط عاشق جمع کردنهنه خوشگذرانی و بیرون ما رو میبره

نمیده  چکار کنم نه با زبون خوش میده نه پافشاری من جواب میده  بچم فلج مغزی خفیف همی پلژی س ...

ای وای خدا شفا بده ان شاالله 

یعنی اگه بهش بگی من میتونم از طریق دادگاه اقدام کنم و نفقه بگیرم پس همون رو بدون بحث و دلخوری خودت بده که کم نیارم نمیده؟