2777
2789
عنوان

بچم به کی کشیده خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 41 پست

عزیزم خیلی خیلی زوده نوزاد به کل رنگ پوستش تغییر میکنه

آبجیمم خودش و شوهرش سفیدن بچشون قرمز و رنگ پوستش تیره بوده

دیگه ازدوماهگی هم تپل شد هم سفید😍🧿

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم بدنیا اومد سبزه بود منوشوهرم سفیدیم یعنی ی درصد فکر نمیکردم سبزه بشه ولی پدرشوهرم سبزه به اون رفته اوایل بخاطرزردی واقعاسیاه شده بود الان که ۳ماهشه خیلی بهتر شده 

بانوجان اول اینکه بگم دخترتون خیلی نازه وقشنگه.پوستشم خوبه.اول اینطورهست بعدازچندروزکه زردی و...نرمال شد وبجه یکم بزرگترشد پوستشم خوب میشه

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️
واقعا براتون متاسفم این چ مدل مادری کردنه💔🥲

از نظر من که قشنگترینه ولی دلم میخواد نظر بقیه رم بدونم😊 کجا بده که انقد تند برخورد میکنی عزیزم؟

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
از نظر من که قشنگترینه ولی دلم میخواد نظر بقیه رم بدونم😊 کجا بده که انقد تند برخورد میکنی عزیزم؟

بابا بچت ب این خوبی زشتم باشه باید بگی عالیه،بعدشم رفته رفته پوستش سفید میشه چون سرخ هست

مثل بلورررر میشه اینو مامان دوتا بچه میگ بهت وایسا دوماهگیش تایپیگ بزن

مرررررسی مامان مهربون😘😘😘😘

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
اینم عکس رنگ پوستش

قدم نو رسیده مبارک 

بچه تا۳ماه اول کلی رنگ عوض میکنه بچه به این نازی ماشاالله عیب میذاری رو رنگش دختر ازین فکرا نکن🥴

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻