2777
2789
عب نداره طوری نیست خوب عمل کردی طبیعی طول میکشه خوب بشی ، عمل اسمش سنگینه ولی مهم اینه ک مشکل بر طرف ...

از صدای تلویزییون بدم میاد اصلا دوست ندارم صدای هیچ کسی بشنوم فکر کنم افسردگی گرفتم توی این مدت که بیمار شدم این طوری شده وگرنه قبلا اصلا این طوری نبودم همش توی خونه مشغول کارای خونه وبچه ها بودم الان دیگه نمیتونم کاری انجام بدم بیشتر دلم تنگی میکنه نمیتونم خم بشم  نمیتونم بیرون برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کجات عمل کردی ؟

یک جایی که نمیشه بگم اینجا  هردکتری دید میگفت خیلی بیمار این طری کم دیدیم حتی پرستار میگفت بیماری این مدلی شنیدم ولی تا الان مریض شو ندیدم وقتی منو دید میگفت جای بدی بود کلا  از اون موقع جای بخیه ها نمیزارن بشینم  یکسره روی پشت درازم

کمی طول میکشه ولی دوباره مثل روزهای قبل میشی شاید هم سرحال تر چون خوشحالی ک خوب شدی

شانس ندارم چرا باید همچین عملی انجام بدم که نتونم با کسی درموردش صحبت کنم یا کمک بگیرم یا حداقل راهنماییم کنن

شانس ندارم چرا باید همچین عملی انجام بدم که نتونم با کسی درموردش صحبت کنم یا کمک بگیرم یا حداقل راهن ...

دیگه پیش میاد دیگه بیماری ک دست خود ادم نیست . الان کسی هست بهت برسه ؟ رحمت گرم نگه دار