2777
2789
وای منم بچه ام ساعت ۵ میخوابه تا ۳ منم مجبورم باهاش بیدار باشم . از کل زندگی عقب میمونم 

😂😂من فک کنم ورژن بزرگ از بچع ی توام 😂خاله قربونش برع ک از خودم رفته 😅

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمرمون با بی حوصلگی گذشت خوشی فقط مال پولداران.هر کی هر چی هم بگه قبول نمیکنم

من اصلا پول نمیخام هیچی نمیخام فقط دردم کم بشه از دست بیماری کلا یک ساله ارامش ندارم  وقتی از خواب بیدارمیشم درد نداشته باشم 

من اصلا پول نمیخام هیچی نمیخام فقط دردم کم بشه از دست بیماری کلا یک ساله ارامش ندارم  وقتی از خ ...

انشالله ک خوب بشی عزیزم منم مث تو بیمار و بی پولم...تو پول داشته باش برو یه هتل تو مایامی بیدار شو ببینم درد داری یا نه بخدا درد یادت نمیفته 

منم دخترم از سه شنبه تب داره امشب تبش خیلی بالا رفت تازه یکم پایین اومد خوابید من فعلا بیدارم 

وقتی بچه هام کوچیک بودن  نگرانشون میشدم همش میگفتم اینا بزرگ بشن دیگه راحت میشم ولی همش اشتباه فکر میکردم چقد اون روزا خوب بودن نمیدونم شاید هم چون مریض شدم اونطوری فکر میکنم دوست دارم برگردم به چند ساله پیش

راستش منم این مدت که عمل کردم کلا ترس بدی افتاده به دلم اصلا نمیتونم شب بخابم قبلا ساعت ۱۲ شب میخابی ...

عب نداره طوری نیست خوب عمل کردی طبیعی طول میکشه خوب بشی ، عمل اسمش سنگینه ولی مهم اینه ک مشکل بر طرف بشه ، چیزی نیست نترس حالا طوری نیست ک تلویزیون ببین مال ما ک شبانه روز روشنه .