2777
2789
عنوان

بچه دوم در حالیکه بچه اولت cpهست

685 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

من یه بچه cp دارم الان ۷سالشه

خودم و همسرم از لحاظ روحی داغونیم بخاطر بچمون واقعا اسیب دیدیم

از لحاظ مالی در حد حقوق کارمندی

منم که خانه دارم

منو همسرم اصلااا به دومی فکر نمیکنیم و نمخاییم.

مشکل چیه حالا همه ی اطرافیانم نظرشون اینه یه بچه دیگه باید بیاری به دلیل اینکه همیشه جوون نیستین و دومی بشه پشت و پناه اولی . من این حرفو قبول دارم ولی واقعا دومی رو نمیخام و به همون اندازه از اینده این بچم میترسم. 

توروخدا بیایین بگین من جیکار کنم خیلی تو دو راهیه سختیم انگار لب پرتگاه وایستادم و هر لحظه ممکنه پرت شم پایین. 

تظاهر میکنم به زندگی کردن

ببهشید چرا سی پی شد 

اگه ب زایمانت مربوط نیس،امکانش هست دومی هم خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد ؟

نمیخام بترسونمت ،ولی یه خانمی با تفکرات اطرافیان شما بخاطر داشتن حامی بجه اول در اینده ،دومی رو اورد 

افسدس ک دومی بدتر از اولیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دومی رو بیارید حتما،من یه دوست داشتم دقیقا یه داداش بزرگتر با شرایط معلولیت مغزی داشت و جون پدر و مادرش به این دختر بند بود خیلی براشون نقش حیاتی کمک و روحیه اینا داشت

کاربری سال ۹۶
بنظرم اگ یکی دیگ بیارین از نظر روحی بهتر بشید فامیلمون شرایطش شبیه شما بود دومی رو اورد شادتر شدن

خیلی تصمیم سختیه راستش تامیک زدم بهم بگین نه نیار دلم قرص شه ولی با خودم میگم اگه من نباشم یه روزی پس بچم چی میشه خدا برا هیشکی نخاد خیلی سخته 

به نظرم دومی رو بیارید حتما،من یه دوست داشتم دقیقا یه داداش بزرگتر با شرایط معلولیت مغزی داشت و جون ...

دومی هیچوقت نمیتونه قد اولی برام عزیز باشه دخترم همه نفس منه و یکی از ترسامم اینه که دومی رو دوست نداشته باشم

عزیزم خدا حفظش کنه 

برو دکتر و امیدت به خدا باشه 

اگر دوست داری بزار باردار بشی 

یه دایی دارم بچه اولش بیماری لاعلاج داره چندین بار تشنج و فلج کامل نه حرفی نه حرکتی یه تیکه گوشت 

گذاشتند دومی گیرشون اومد زندگیشون از زمین به آسمون رسید 

از نظر روحی میگم ، این زن و شوهر دوباره زنده شدن 

خدا حفظش کنه سالم و صحیح بود فقط یه چسبندگی بین دوتا انگشت دستش بود که قبل کلاس اول عمل کرد 

ببهشید چرا سی پی شد  اگه ب زایمانت مربوط نیس،امکانش هست دومی هم خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیا ...

بله باید قبلش کلی از ژنتیک و فلانم بدم. که دوباره تکرار نشه این اتفاق. 

دومی هیچوقت نمیتونه قد اولی برام عزیز باشه دخترم همه نفس منه و یکی از ترسامم اینه که دومی رو دوست ند ...

نه عزیزم هیچ وقت اینطوری نمیشه وقتی بیاد جای خودش رو باز می‌کنه مطمئن باش،

اینکه گفتم جونشون به دختره بنده منظورم فقط دوست داشتن نیس منظور نقش حیاتی که دوستم توی خونه از جهت روحیه و پناه بودن و...همه چی ایفا میکرد

کاربری سال ۹۶
بله باید قبلش کلی از ژنتیک و فلانم بدم. که دوباره تکرار نشه این اتفاق. 

میدونید ک حتا ازمایش ژنتیک هم تاثیر نداره؟

چون ما میلیونها ژن داریم .و فقط تو ازمایش ژنتیک چند مدلش بررسی میشه 

عزیزم خدا حفظش کنه  برو دکتر و امیدت به خدا باشه  اگر دوست داری بزار باردار بشی  ی ...

دردم اینه دوس ندارم بیارم .

باید حتما قبلش برم پیش روانشناس 

وقتایی بوده خواب دیدم باردارم یا بچه بغلمه انقد گریه کردم تو خواب صب پاشدم چشام پف داشت. موندم بخدا چیکارکنم

میدونید ک حتا ازمایش ژنتیک هم تاثیر نداره؟ چون ما میلیونها ژن داریم .و فقط تو ازمایش ژنتیک چند مدلش ...

من سر اولی آز سل فری دادم نتیجه شد سالم. من خودم زخم خورده ی همین ازمایشای علمیم

نه عزیزم هیچ وقت اینطوری نمیشه وقتی بیاد جای خودش رو باز می‌کنه مطمئن باش، اینکه گفتم جونشون به دخت ...

متوجهم میدونی کاش راه دیگه ای بود از اینده دخترم خیالم راحت میشد نه اینکه بخام بچه بیارم

شرایطت واقعا سخته

من یک هفته نیست جنینم رو سقط کردم

چون سلفری برام تریزومی ۱۸ زد و امنیوسنتز تاییدش کرد

انتخابم این بود سقطش کنم اما با خاطره ای که برام موند با اون همه استرسش الان از بارداری مجدد بدم میاد

هر چه از دوست رسد نیکوست...
من سر اولی آز سل فری دادم نتیجه شد سالم. من خودم زخم خورده ی همین ازمایشای علمیم

بله 

من خیلی این چیزارو دیدم 

اگه این حرفارو زدم خداشاهده نخاستم ذره ای ته دل شمارو خالی کنم 

قطعا خودتون با کلی وسواس و پیگیری پیش میرید ،حتا اگه از من نشنوید ،از جای دیگه میخونید 

دوستم دو تا سقط و یه مرده زایی داشت 

یسری ازمایشات تخصصی و ژنتیک رو انجام داد باردار شد ،حتا امینوسنتز شد ،متاسفانه دخترش سی پی هست 

امیدوارم خدا عمر طولانی به شما و همسرت و دختر گلت بده