بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر روز زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج علقمه هم حصاریه که باعث میشه آدمای بد از شما دور بشن ( اینو از نون شب واجب تر بدون و برای همیشه بخون )
* حرز کبیر امام جواد علیه السلام و حرز صغیر امام جواد علیه السلام هم همراه باشه ( باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره : اسم شخص + مادرش
دیدی تو رو خدا چقدر گردن افتاده است. به شوهرم گفتم حقت یه چنین زن کولی بود که قدر منو بدونی. بی زبون و بی حاشیه م. یه بار نشد به خانواده ش توهین کنم. فرق برارم، عروس بازی در بیارم بگم نرو نخر نبر. همیشه احترام گذاشتم فقط. لیاقتش اینجور زنها هستن
زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
دور ازجون اون دخترا زنگ تفریحن تا میتونی خوش بگذرون اونم رها کن اصلا یه کاری کن اون به جنون برسه& ...
شبها بی خواب و فکری میشم. دست خودم نیست. خیلی غصه م میشه. هی نفرین می کنم. من خر عاشق شوهرمم. نمیدونم چرا. چرا نمیتونم دل بکنم. خیلی عذاب میکشم ها ولی نمیدونم چه مرگمه. فکر اینکه نباشه دیوونه م می کنه😢😭