2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم بخت باید قشنگ باشه. فعلا که به خاطر اون حاضر شد منو بیچاره کنه. 

دور ازجون

اون دخترا زنگ تفریحن

تا میتونی خوش بگذرون اونم رها کن

اصلا یه کاری کن اون به جنون برسه 

بزار اینقدر بره دنبال کله خربزه ای ها تا بترکه والا بیکاری بشینی غم اونم بخوری کیف کن اگه شد با دخترت و دوستات برو مسافرت و عشق و حال

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

عکست رو دیدم 

هر روز زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج علقمه هم حصاریه که باعث میشه آدمای بد از شما دور بشن ( اینو از نون شب واجب تر بدون و  برای همیشه بخون ) 

* حرز کبیر امام جواد علیه السلام و حرز صغیر امام جواد علیه السلام هم همراه باشه ( باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره : اسم شخص + مادرش 

ادامه دارد 

یعنی در این حد آدم عقده ای عقب افتاده 😂😂😂

دیدی تو رو خدا چقدر گردن افتاده است. به شوهرم گفتم حقت یه چنین زن کولی بود که قدر منو بدونی. بی زبون و بی حاشیه م. یه بار نشد به خانواده ش توهین کنم. فرق برارم، عروس بازی در بیارم بگم نرو نخر نبر. همیشه احترام گذاشتم فقط. لیاقتش اینجور زنها هستن

شوهرت چقدر بد هیکله اه 

دیگه هیکلش معلوم نیست که 

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
دور ازجون اون دخترا زنگ تفریحن تا میتونی خوش بگذرون اونم رها کن اصلا یه کاری کن اون به جنون برسه& ...

شبها بی خواب و فکری میشم. دست خودم نیست. خیلی غصه م میشه. هی نفرین می کنم. من خر عاشق شوهرمم. نمیدونم چرا. چرا نمیتونم دل بکنم. خیلی عذاب میکشم ها ولی نمیدونم چه مرگمه. فکر اینکه نباشه دیوونه م می کنه😢😭