2777
2789
چطور شد شوعرت اعتراف خرده که خیلنتشون جنسی بوده

بله خواست خدا بود بفهمم تو گوشیش دیدم برای کسی پول ریخته پیگیر شدم و اول انکار کرد و گفت مسافر سوار کردم و بعد پافشاری کردم اعتراف کرد بله جنسی هم بوده دوماه دوست شده و به گفته ی خودش یک بارهم جنسی بوده قسم و خورد یک بار بوده دیگه نمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میپرسن اون قلب و بوس اون وسط چکار میکنن گلم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
شما منو بگو می‌گفت غذا و میوه و شیرینی بچین رو میز مهمون دارم ..تو هم برو خونه مامانت خودم میام دنبا ...

ای خدا به خدا تمام تنم لرزید خدا لعنتشون کنه مال منم من بدبخت که نبودم اوردش خونه و رابطه اصلا با تاپیکای خیانت اشکام میاد هی میخوام نبینم این تاپیکا رو بازم میخونم و تپش قلبم بیشتر  میشه من که به ج   ن   ده   زنگ‌زدم تازه طلبکارم بود میدونی اینا ادم نیستن دیگه تبدیل شدن به حیوان این جور زنها