2777
2789

بزارید قشنگ داستانو تعریف کنم که بدونید چی به چیه. ببینید من دو سال واسه کار همسرم راهی خوزستان شدم. من برای بیماریم قرصی میخورم که با نسخه پزشک میدن. این عن خانم تو داروخونه کار می کرد. گفت نسخه نمیخواد من برات میارم. اینجورب آشنا شدیم. نگو عوضی با شوهرم بوده. من چندبا. دیدمش ولی دقت نکردم روی صورتس. میدونم زشت بوده. بعد من پارسال برگشتم به محل زندگی قبلیم. اینا همچنان تو رابطه بودن. آقا خانمو میاره شمال و هتل و ویلا میگیره. بعد چند وقت شوهرم فکر می کنم به خاطر دگری باهاش کات می کنه و اینم دق دلیشو اینجوری سر من در میاره. منم خیلی با مکافات فهمیدم این همون زنیکه است 

توجندگی موهاشو کشیدن کچل شده 😅

خخخخخخخخخخخخخخخ

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم‌چجوری عزیزم من شوهر نکبتم ۵۰ سالشه بعد ۲۷ سال زندگی مشترک اینجوری دراوج اعتمادی که بهش دا ...

منم مثل شما ...معده ام عصبی شد بی اشتهایی شدید پیدا کردم توی ۴ روز ۶ کیلو کم کردم ...الانم روان کاوی میرم .اما دارم برسمت بی تفاوتی میرم ... همسرم منم ۴۴ سالشه ..آدم نمیشن اینا .حیف عمرت حیفه چهره ی خشکلت حیف سلامتیت ..مکه شوهرامون کی آن ک‌ نباشن بمیریم ؟؟ سرپا شو عزیزم 

الان باهاشی

اره  اما باهاش کاری ندارم دخترم بزرگه ماشا الله گفتم طلاق میگیرم تب و لرز کرد دخترم به خاطر دخترم اقدامی نکردم الان هم دخترم باهاش قهره حتی به شوهرم سلامم نمیکنه هم خودم محل سگ هم نمیدم بهش با ۴۶ سال سن الان چه غلطی کنم

بزارید قشنگ داستانو تعریف کنم که بدونید چی به چیه. ببینید من دو سال واسه کار همسرم راهی خوزستان شدم. ...

چ نامرد💔💔

یه روزی تقاص کارشونو پس میدن مخصوصا شوهره کثیف و لاشیت

به زنیکه ام میگفتی مبارکت باشه پس مونده های گرگ هارو شغالا میخورن🖕🏾🖕🏾