2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین. بچه ها این قضیه رو من اردیبهشت غهمیدم. واسه همین الان آرومم. کلی تراپی رفتم ولی فکر اینکه ...

از کجا فهمیدی

این خرابو از کجا پیدا کردی پیام دادی

چطور انقد پرو پرو بت عکس میفرسه

چراااا یکم توضیحات نمیدی

بگو مثلا خیلی هنر کردی رفتی با شوهر کچل من تازه عکسم میفرسی حرصم بدی؟؟؟

بگو شوهرم چ گلی ب سر من زد ب سرتو بزنه ابلح😐

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

فقط بگو چرا بوس فرستادی براش

چندبار ابن سوال پرسیدید    اصلا جواب نمیده

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
هنوز زخمت تازه اس آجی قشنگم خوب میشی 

قربونت برم‌چجوری عزیزم من شوهر نکبتم ۵۰ سالشه بعد ۲۷ سال زندگی مشترک اینجوری دراوج اعتمادی که بهش داشتم خیلی ضربه ی بدی خوردم تا یک ماه اول که فقط زیر سرم بودم هر شب حالم بد میشد معده ام عصبی شده بود دچار رفلاکس معده شدم الانم قلبم درد میکنه رفتم دکتر گفتن باید برم تست ورزش و کاردیو گرافی

قربونت برم‌چجوری عزیزم من شوهر نکبتم ۵۰ سالشه بعد ۲۷ سال زندگی مشترک اینجوری دراوج اعتمادی که بهش دا ...

الان باهاشی

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓