2777
2789
عنوان

یسوال

43 بازدید | 6 پست

ببخشید بچه ها من همش تاپیک میزنم اخه استرس دارم دیوانه میشم...ببینید هر دندون چندتا عصب داره..من دکتر رفتم دکتر دندونم رو پانسمان کرد...منتها قبل پانسمان یک عصب اورد بیرون وبهم نشون داد گفت ب این میگن عصب همینه اذیتت میکنه...بعدشم پانسمان کرد گفت بقیش برای بعدا...میگم امکان داره عصب کشی تموم نشده باشه...ینی عصب های دیگه ای هم هست ک بکشه..چون همون ی دونه رو بهم نشون داد ها...ینی بمن گفت کانالای عصب تمیز نشده مونده برا بعدا...ینی چی ...ینی فقط ی دونه عصب کشیده بقیشونو نکشیده...دندون شش از بالا سمت راستمه

نه درآورده همشو احتمالن عفونت داشته دندونت بایدقرص بخوری یه دوهفته دیگه بری پرکنی خب اولش توشم بزات ...

ن چیزی از عفونت نگفت...خودم گفتم خسته شدم بسه..گفت هفته دبگه بیا پس...ببین کلش همون ی عصبی ک بهم نشون داد بوده؟؟؟عصب دیگه ای نمیخاد در بیارع دیکه؟؟همون ی دونس؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چیزی از عفونت نگفت...خودم گفتم خسته شدم بسه..گفت هفته دبگه بیا پس...ببین کلش همون ی عصبی ک بهم نشو ...

تعداد دقیقشوکه نمیدونم ولی میدونم همه عصابارو درمیارن بعدپانسمان میکنن اگه دندونت بازباشه عصبشم باشه که میمیری از درد غیرممکنه اصن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
تعداد دقیقشوکه نمیدونم ولی میدونم همه عصابارو درمیارن بعدپانسمان میکنن اگه دندونت بازباشه عصبشم باشه ...

درد ک دارم الان ک پانسمان..یهو‌میگیره ولی خو ماساژ میدم اون طرف صورتمو سریع خوب میشه ینی میگی عصب نداره؟عصب کشی کرده

درد ک دارم الان ک پانسمان..یهو‌میگیره ولی خو ماساژ میدم اون طرف صورتمو سریع خوب میشه ینی میگی عصب ند ...

نه تا چند روز اول که عادیه ولی ببین میگی ماساژ میدی خوب میشه عصب واقعن غیرقابل تحمله باهیچ قرص واینام گاهی خوب نمیشه 

اره بابا نداره من خودمم همینجوری دقیقادرست کردم دندونمو

بی شک باران زیباترین نعمت خداست