2777
2789
عنوان

خانمای خیاط میشه بیاید 😭

117 بازدید | 21 پست

یه کت دوختم هنوز آستیناشو وصل نکردم میبینم قسمت حلقه آستینش تنگه😭😭 میشه از پهلوها باز کنم

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کارور تازیرحلقه گشاد کن بلد باید آستین هم گشاد کنی که بهش بخوره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
یعنی اینقد خیاطی سخته خرابکاری کردی

خیاطی سخت نیست؟؟؟

لابد بلد نیستی که فک‌میکنی‌راحته

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

اره میشه میخای اگه الگو داری روی الگو حلقه رو بیشتر کن دوباره بنداز روی پارچه اگه نه که خب ازهمونجا باز کن 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

حلقه لباست  تنگه     از  بغل باز کن  باز میشه       یا  کمی    برش حلقه   دوسانت بیار پایینتر

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
از کارور تازیرحلقه گشاد کن بلد باید آستین هم گشاد کنی که بهش بخوره

آستین گشاده حلقه آستین تنگه

اخرش  حلقه لباس تنگه  یا  حلقه  استین

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
استین کوچیکه یا حلقه  اگه استینه که از بغلاش کم کن  اگه حلقه اس بسته به تنگی نیم تا یک س ...

یعنی از درز ها باز کنم ؟یا کجا رو برش بزنم