۵ماه پیش رفتم فروشگاه واسه کار متاسفانه سرپرست هول بهم پیامای بی ربط میداد هوامو داشت ازم کار نمیکشید تازه میخاست منو به عنوان سرپرست تو یه فروشگاه دیگه ای که قرار بود بزنه ببره 😒 زدم بیرون پولمم خوردن تازه 😅یارو متاهل هم بود خیر سرش بچه هم داشت خودمم سه سال پیش توعقد سر خیانت و اعتیاد جدا شدم دیگه از مرد جماعت حالم بهم میخوره البته همه نه مرد خوب هم داریم که درد و بلاشون بخوره تو سر اینا ولی خب انگار قسمت من این مرداس...ولی کار که میکردم فکر هیچی نبودم حالم خوب بود دعا کنید کار خوب پیدا بشه و برم همش میگردم دنبال کاری که فقط خانما اونجا باشن به دور از حاشیه ولی نیست انگار
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
فروشگاه های بزرگ برو مثل هایپر فامیلی.افق کوروش و...
عزیزم فروشگاه بزرگی بود