الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب از هدیه دادن و صدقه دادن شروع کنه حس خیلی خوبی میده به ادم بهش بگو خودش ناراحت نکنه خواهر شوهر دوست من خیلی خسیس تر از اونه دوستم میگه خانوادش از راه دور بعد چندین سال اومدن خونه اش خواهر شوهرش و مادر شوهرش اومدن بعد از یک روز موندن بیرونشون کردن میگفتن شما اینجا میخورید در حالیکه صد بار خودشون خونه بابای دوستم خودشون مهمون میکردن زنه با دخترا و دامادش و همه یعنی فکر کن چقدر شدت خسیسی زیاد بوده خانواده عروسشون رو تحمل نکردن بعد چندین سال دوستم میگه خیلی خواهر شوهرش خسیسه حتی صد ریالی ها رو هم حساب میکنه با شوهرش 😂😂😂
واسه خرید خونش خیلی تحت فشار میزاره شوهرشو.. حتی واسه خریدن ی جعبه شیرنیی.. مسافرت نمیره ک خر ...
وااای فکر کنم این خواهرشوهر دوست منه😂😂😂آخه اونم همینجوریه دوستم میگه خواهر شوهرش به شوهرش میگه ماست برو از فلان جا بخر چون دویست تومن ارزون تره😂یا میاد به عروسشون میگه لباس زیراتو که نمیپوشی بده به من😂کلا سفر نمیره مگه مفتی داداششون ببرتشون😁
مطمن باش خانواده خیلی خسیسی داشتن آخه خانواده خواهر شوهر رفیقمم به شدت خسیس هستن اینا همه باید ریشه یابی بشه بهش بگو بره پیش روانشناس باز من آنقدر ولخرجم که پس انداز کردن بلد نیستم سیصد میلیون پول از اداره وام گرفتم تو یه روز خرجش کردم منم چون بابام آدم ولخرجی بود اینجوری هم خوب نیست