2777
2789

که چی؟ تهش چیه؟ جز تشکیل خونواده 

تازه اونم بدون ازدواج امکان پذیره...میگن مجردا هم میتونن بچه از بهزیستی بگیرن 

اینکه میبینم یه عده دنبال این چیزان برام عجیبه نه اینکه بگم کلا غلطه خب هرکسی دوست داره خونواده خودشو تشکیل بده...ولی نه دیگه با عرضه کردن و به نمایش گذاشتن خودشون یا تغییر دادن خودشون...هرکیم نکرد بدبخت عالم و روزگار هرکیم کرد لایف دریافت جام و مدال طلا

انقدر که بعضیا برای این چیزا تلاش میکنن..برای موفقیت خودشون نمیکنن  

دنبال کسی هستن که خرجشونو بده؟ خب مستقل شدن بهتر نیست؟

دنبال حل مشکلاتی؟ ایا شوهر گره باز کنه؟ یا نظر کرده خداست و معجزه میکنه؟

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

بابا بعضیا انتخابشون ازدواجه 

اینجوری حالشون بهتره 

چرا انقدر باید به همه چیز گیر بدیم 

به زن شاغل گیر میدیم 

به خانه دار هم گیر میدیم 

به کسی که انتخابش ازدواجه گیر میدیم 

به اونی که نمیخواد هم گیر میدیم 

به کسی که انتخابش دانشگاه هست گیر میدیم 

اونی که میگه کار هم گیر میدیم 

بیخیال خدایی چه قدر معیار مسخره هی مشخص میکنیم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هرکس هدفش فرق میکنه

شما فکر میکنی مستقل شدن و پیشرفت فردی شیرین تره ولی یکی دیگه ازدواج و خانه داری و بچه داری رو ترجیح میده

و اینکه ازدواج خوب آرامش و خوشبختی به همراه میاره

حتماا شرایطشون  تو خونواده خوب نیست خوب وگرنه کسی ک شرایط مالیو روحییش تو خونواده خوب باشه فکر ازدواجم نمیکنه ما که جاشون نیستیم بدونیم چه خبره

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

در نی نی سایت، برای تشنج کردن جو هست

میخوان احساس نیاز و فرزند آوری رو تبلیغ کنن که البته این راهش نیست

ازدواج لازمه و فرزند هم همینطور

ولی راهی که این عزیزان میرن، بیسوادی محضِ

به عنوان یک انسان، وقتی این تاپیکها رو میبینم از ازدواج بیشتر بدم میاد! 

💚

بابا بعضیا انتخابشون ازدواجه  اینجوری حالشون بهتره  چرا انقدر باید به همه چیز گیر بدیم&n ...

گیر نمیدم دوست دارم نظر بدم و بازخورد بقیه رو هم ببینم...معیار من شاید با یکی  فرق کنه میخوام بدونم دلیل بقیه برای این معیار چیه دعوایی هم که نیست

مگ همش بحث پول و بچهدهست  بحث اینکه انسان ذاتا تمایل به همدم و همراه داره نیاز به محبت و عاطفه داره  جالا موفق و شاغل هم شدیم که چی؟    مگه همه چیز استقلال مالی هست و پیشرفت فردی ؟  هما چیز نیازه به اندازه هرکس هم یکیشو نداره باشه  زندگیش تکمیل نیست  

تا اخر عمر تنها بمونیم یکیم نباشه دستمون بگیره 

..

هرکسی خوشبختی رو در چیزی میبینه حالا اونم دوست داره ازدواج کنه

باید به هزار نفر جواب پس بده ؟

من الان خودم شرایطش رو ندارم یکی بیاد رد می‌کنم

ولی یکی شرایطش رو داره دوست داره ازدواج کنه باید ۸۰ میلیون جمعیت ایران رو ردیف کنه اجازه بگیره آخه؟

بابا زندگی ها فرق داره اهداف فرق داره نگاه ها باهم فرق داره چرا انقدر برای هم دیگه تعیین تکلیف می‌کنیم آخه

گیر نمیدم دوست دارم نظر بدم و بازخورد بقیه رو هم ببینم...معیار من شاید با یکی  فرق کنه میخوام ب ...

بستگی به هزاران چیز داره به شرایط و فشار خانواده به سن و سال به علایق و....ولی دلیل نمیشه کسی که دوست داره ازدواج کنه دنبال پیشرفت نباشه یا پیشرفت نکرده باشه مثلا شما خانم پزشکی ندیدید که دو تا بچه داشته باشه؟

گیر نمیدم دوست دارم نظر بدم و بازخورد بقیه رو هم ببینم...معیار من شاید با یکی  فرق کنه میخوام ب ...

اره خب من به شخصه برای زندگی خودم مخالفم که ازدواج و همسر رو معیار زندگیم قرار بدم 

اما هر کسی یه سبکی دوست داره 

تاپیک شما بیشتر متهم کردنه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

در نی نی سایت، برای تشنج کردن جو هست میخوان احساس نیاز و فرزند آوری رو تبلیغ کنن که البته این راهش ...

تو همین سایتم دیگه هرکسی دیده چقدر تاپیک خیانت و ... زیاده 

از یه طرف تبلیغ از یه طرفم اینا 

و دقیقا همون کسایی که مشکل دارن میبینی تبلیغم میکنن...گیج کنندس