2777
2789

۴شنبه با همسرم دعوا کردیم که اون مقصر بود و من باهاش نرقتم خونه مامان بزرگش گفتم ازم بخا بیام باهات نه خالت دعوتت کنه توام بگی میای یا برم اونم تنها رفت وقتی برگشت من شروع کردم ناراحتی هی گفت برو بخاب تا عصبیم نکردی من هی ادامه دادم و با چوب زدمش گفت برو تا نزدمت کاری میکنی بزنمت یکم باز چیز گفتم و اومدم برم گفت الهی یا تو بمیری یا من تا راحت شم گفتم ایشالا خودت بمیری اینو که گفتم خانوادمو اورد وسط فلانت بمیره بهمانت بمبره یهو منم گفتم خفه مامانت بمیره تا اینو گفتم افتاد رومو زدم و گفت تو بیخود میکنی از مامانم بدت میاد گفتم چطور تو میگی خوبه من میگم بده دیگ اونم گلومو فشار داد و دستمو‌چنگ گرفت فرار کردم اتاق درو قفل کردم هی از پشت در صداش میومد هی چرتو پرت گفت هی فوش داد کسو کارمو برد زیر سوال 

نزدیک یه رب دم اتاق چرتو پرت گفت باز کردم درو گفتم چته مگ نگفتی جلو چشت نباشه چیه هی حرف میزنی که یهو پرید تو اتاق و باز زدم و رفت تا یک ساعت بعدش صداش میومد فرداش رفتیم مهمونی و اصلااا بام حرف نزد حتی تو دعوامون گفت وسایلتو جمع کن از خونم برو بدم ازت میاد شبش با فاصله خابیدیم و اصلا انگار همونبینیم نه حرفی نه کاری به هم داریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دنبال شر میگردی .وقتی همسرتون دست بزن داره آخه چرا پیله میکنی .البته خودتم دست بزن داری .جاب طلاق خودت رو تعییر بده الکی دعوا راه میندازی اینکه فحش به پدر و مادر میدید و نفرین مادر واقعا دور از شان یه خانم هست.خودت مادری یا مادر میشی بعد اینجوری رفتار میکنی مگه درش تو دعوا بود کشیدی وسط 

تنهایی خیلی سخته زودتر اشتی کنین

همیشه یا من فرداش میرفتم بغلش میکردم اشتی میکردیم یا اون وقتی خاب بودم بغلم میکرد اشتی میکردیم ولی انگار اینسری جفتمون نمیتونیم من حتی باش تو ماشین بودم دلم میخاست زودتر برسم تنها نباشم باش

با مشاور حرف زدم یکیشون میگفت باش را بیا مثل قبل باش ولی میدونم نتیجه نداره یکی دیگه میگفت طلاق بگیر ...

واقعا نیاور گفت طلاق بگیر .خداییش من اصلا مشاور رو قبول ندارم عقل خودم رو همیشه به کار میگیرم 

همیشه یا من فرداش میرفتم بغلش میکردم اشتی میکردیم یا اون وقتی خاب بودم بغلم میکرد اشتی میکردیم ولی ا ...

یکم زمان بگذره درست میشه حست عوض میشه . اصلا چیز حادی نبود که بخوای به طلاق فکر کنی که!

لطفا منو لایک نکنیییییییییییید. مرسی  
واقعا نیاور گفت طلاق بگیر .خداییش من اصلا مشاور رو قبول ندارم عقل خودم رو همیشه به کار میگیرم 

اره بخدا گفت دلتو خوش زندگی نکن جلوگیری کن بچه نیاری خانوادتو در جریان بزار کم‌کم تا چند وقت دیگ اقدام کن الانم اشتی کنی ۶ماه دیگ داستانت اینه

مشاور خوب خوبه چون من تو عصبانیت بیشتر وقتا مشاورم حالمو خوب کرده اذیت نشم و کار اشتباهی نکنم اینسری نبودش با این حرف زدم

تو زندگی اینجور مسائل زیاد پیش میاد فقط سعی کن خوددار باشی و هرچی به ذهنت اومد فوری بدون فکر نگی...

طلاق آخرین راهه اصلا بهش فکر نکن...

ایندفعه چون دعواتون جدی‌تر بوده فکر میکنی دیگه درست نمیشه ولی اینطوری نیست بذار یه مدت بگذره هردو آروم میشید ولی بعد از اون سعی کن هرگز دعوای فیزیکی نداشته باشید و هیچوقتم به همدیگه یا مخصوصا خانوادتون بی احترامی نکنید.. فقط با یه مشاور کاربلد حرف بزن و درست رفتار کن تا رابطه‌تون از قبلم بهتر بشه

اره بخدا گفت دلتو خوش زندگی نکن جلوگیری کن بچه نیاری خانوادتو در جریان بزار کم‌کم تا چند وقت دیگ اقد ...

آخه برلی دعوا که نشکلی نیست تورنتوی نه اعتیاد نه خدا نکرده خیانت و ...طلاق چیه .دورشون رو خط بکش .یه کم موقع عصبانیت اگر مذهبی هستی صلوات بده الابه دکر الله ...بخون .یا برو یه لیوان آب بخور .خداییش گرفتی زدی اونم زده .جواب های هویه‌‌تو دعوا حلوا خیر نمیکنن تو فحش هست دیگه چی میخواستی پس. خواهرانه میگم جلوی دهنتو بگیر الکی خودتو درگیر طلاق و ..‌نکن حرفش رو نزن اصلا