2777
2789
عنوان

شلوار مدرسمو هنوز ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 33 پست
گلم قانونا خوابگاه مسیولیت در قبال وسایل کسی ندارمه دختر خوب دوماه پولشون رو ندادی ماه سوم میتونستن ...

جرات سرشون بود راهم نمیدادن 

تا حراست براشون بیاوردم

خودشون هم می‌دونستن اگه من این موضوع رو اطلاع بدم حق رو بهم میدن

منم به خانواده م نگفتم تا چمدون رو پس دادن

چرا نداره مگه تو کوچه بود چمدونم چمدونم پیششون امانت بود  

اگه امانت به یکی از کارکنان دادی حق با شماست

ولی اگه از اتاقت دزدیدن هیچ مسیولیت در گردن کسی نیست من سالها تجربه خوابگاه داشتم ،این قانون خوابگاهه جانم هرکسی باید مراقب اموال خودش باشه و برای  کمدش قفل مناسب تهیه کنن،و در اتاق رو قفل کنند وقتی کسی نیست اونقدر دزدی دیدیم تو خوابگاه گم شدن پاوربانک و لباس و ضدآفتاب و هرچیز دیگه کاملا عادی بود مسیولین خوابگاه هم هیچ مسیولیت نداشتن هرکسی باید اموالش رو سفت میچسبید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرات سرشون بود راهم نمیدادن  تا حراست براشون بیاوردم خودشون هم می‌دونستن اگه من این موضوع رو ...

تو کامنت قبلی گفتم اگه تحویلشون داده بودین حق با شماست

در غیر این صورت مگه حراست کجا طرف دانشجو رو گرفته این دفعه دوم باشه

تو این حالت چیزی گیرت نمیومد که هیچی حراست یه تعهد هم ازت می‌گرفت بابت دعوا و توهین

اگه امانت به یکی از کارکنان دادی حق با شماست ولی اگه از اتاقت دزدیدن هیچ مسیولیت در گردن کسی نیست م ...

اره سپرده بودم انبار خوابگاه امانت بود دستشون

فقط خودشون دسترسی داشتن

کاردانشجوها نبود 

الانم این تجریه رو به دوستم گفتم