2777
2789
عنوان

شلوار مدرسمو هنوز ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 33 پست
ارهه دقیقا😂 یکی: من مدرسه میرم سال دوازدهمم بقیه: اخییی کوچولووو کی بهت گوشی داده مگه جات اینجاست ...

خود من ۱۸ سالمه 

از سال های قبل بودم این اکانتم جدیده 

درسته اینجوری بود چون بیشتر بارداری و اینا بود 

الان هرکس هر بحث و مشکلی داشته باشه رو میگه که سن و سال هم ندارم دیگ 

حتی سوالای درسی هم میپرسن

بهشون گفتم هزینه شلوار رو که روی مانتو بوده جمعا پرداخت کردم رو بدین  گفتن نمیشه بعد گفتن میدو ...

قطعا مدیر قبول نمیکنه شهریه نگیره. پس خودتو کوچک نکن. ولی بهش بگو که زنگ بزنه تا زودتر شلوارتو بدن.

بعد اینکه تولیدی سری دوزی میکنه. قبول نمیکنن سایز خودت بدوزن. باید شلوار بزرگ میگرفتی بعد میبردی خیاطی درست میکرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریه مدرسه رو نمیدی؟ چ ربطی داره به مدرسه ک شهریه‌شو ندی😐

مدرسه این تولیدی رو انتخاب کرده 

که انگار کارشونم درست نی

۵ سال پیش مدرسه میرفتم

یجایی گفتن برین اندازه تون بگیرن مانتو مدرسه دوخت کنن براتون 

رفتیم اونجا یه خونه ایی بود پُر کفتر 

دو تا زن خیاط اونجا بود

با دوتا مرد کفتر باز 

بعد کجابود 

خارج شهر😐اصلا یجاهایی معرفی میکنن درب و داغون

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
با مدیرتون حرف بزن بگو سال تموم شد لباس نگرفتم پدر و مادر پشتیبانم نیست که اینجوری برخورد میکنن حقم ...

خودش پیگیر نیست میدونه هم مامان بابام اینجا نیستن

و واقعا من بابت هزینه شلوار موندم 

چون بابام بهم فقط ۱و۳۰۰ داده میگه یا شهریه میدی یا شلوار 

که خب شلوارم شدیدا داغون شده و قابل پوشش برای بیرون نیست 

نمیدونم دیگ چیکار کنم 

به دفتر بگو نصف سال رفته دیگه شلوار فرم به کارت نمیاد؛ بگو پول شهریه رم دادی شلوار گرفتی برا مدرسه

بگو خودتون پول رو از تولیدی بگیرید جای شهریه چون من با پولی که دادم شلوار بگ دیگه نمیتونم شهریه بدم.

جات باشم سفت وامیستم شهریه نمیدم

بذار مدرسه و تولیدی باهم مشکلشونو حل کنن

هر کی از دستش بیاد میخواد ملتو بچزونه😤

مدرسه این تولیدی رو انتخاب کرده  که انگار کارشونم درست نی ۵ سال پیش مدرسه میرفتم یجایی گفتن ...

جا از اینا اصلا برخورد پرسنل شدیدا با تحقیر بود یعنی جوری که نشستم گریه کردم 

🤣بعدشم زنگ زدم ب خود مدیر تولیدی هرچیزی از دهمم در اومد بابت رفتار پرسنلش

جا از اینا اصلا برخورد پرسنل شدیدا با تحقیر بود یعنی جوری که نشستم گریه کردم  🤣بعدشم زنگ زدم ...

خدایی اسی محکم وایسا شهریه نده 

دیگه سال تموم شد هنوز که هنوزه یه شلوار نتونستن بدوزن خاکبرسرا

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
قطعا مدیر قبول نمیکنه شهریه نگیره. پس خودتو کوچک نکن. ولی بهش بگو که زنگ بزنه تا زودتر شلوارتو بدن. ...

آماده نمیکنه بار ها زنگ زدم و حتی ب مدیر گفتم 

ب خودشون گفتم اگه اینجوریه کلا دست سایز ۵۰ بزنین خودم مانتو رو کوچیک میکنم بعدا  گفتن مشکلی نیست هزنیهه شلوار رو یکم بیشتر میگیریم فقط بخاطر تک بودنش 

چون شما سنت کمه و بزرگتر باهات نیس

جدیت نمیگیرن

همون مدیر میتونه فشار بیاره هم خودش معرفی کرده هم ذی نفعه

منم چمدونم رو دزدیدن از خوابگاه

گفتم 30 تومن پولشه تا پیدا نشه کرایه خوابگاه نمیدم 

دوماه ندادم تا پیدا شد کهنه شده بود ولی خودش بود فقط تهدیدو گرویی

به دفتر بگو نصف سال رفته دیگه شلوار فرم به کارت نمیاد؛ بگو پول شهریه رم دادی شلوار گرفتی برا مدرسه ...

دقیقا شدیدا اذیت شدم سر شلوار آنقدر رفتم و اومدم 

غلط کرده. مدیر باید پیگیری کنه. چند بار مدیر زنگ بزنه میدن

۲ بار زد اصلا محل ندادن 

دیگ واقعا شلوار ب دردم نمیخوره ب خاطر ۳ ماه  باز هزینه پارچه و خیاط بدم 

چون سال اخرم هستم دیگ نیاز ب لباس فرم ندارم 

چون شما سنت کمه و بزرگتر باهات نیس جدیت نمیگیرن همون مدیر میتونه فشار بیاره هم خودش معرفی کرده هم ...

گلم قانونا خوابگاه مسیولیت در قبال وسایل کسی ندارمه دختر خوب

دوماه پولشون رو ندادی ماه سوم میتونستن نذارن بیای تو

خوابگاه باهات راه اومده

خودش پیگیر نیست میدونه هم مامان بابام اینجا نیستن و واقعا من بابت هزینه شلوار موندم  ...

چی بگم شرایطتت رو ب مدیر توضیح بده شاید قبول کرد شهریه نگیره 

ولی تولیدی ها مخصوصا تولیدی های بزرگ و عمده فروش از رو سایز بندی برش و دوخت میکنن تکی سفارش نمیگیرن همونجا سایز بزرگتر برمیداشتی میبردی خیاط برات درست میکرد

یه چیزم خواهرانه بگم ب رژیم و ورزش فکر کن سایز ۴۶_۵۰ برای دختر نوجوان خوب نیست مستعد دیابت و چربی میشی گلم 

مراکز بهداشت کارشناس تغذیه رایگان هم دارن میتونی از اونا هم رژیم بگیری