2777
2789
عنوان

شلوار مدرسمو هنوز ندادن

363 بازدید | 33 پست

سلام راستش نمیدونم چطوری حرفامو جمع بندی کنم بتوپم به مدیر 

من لباس مدرسه رو ۱۵ مرداد ب تولیدی  که مدرسه  معرفی کرده بود سفارش دادم

که اخرای شهریور سایز شلوار رو اشتباه دادن مانتو ۴۶ شلوار ۵۰ میخواستم و قرار بود از زانو ب پایین رو تنگ درست کنن چون رونم فقط مشکله 

بعد کلی گذشت اوایل آبان شلوار رو بهم دادن که سایز ۴۸ بود بردم پس دادم 

وسط ادر گفتن بیا ببر 

بردم برای شلوار قبل از پوشیدن فاق دادم با پارچه که از تولیدی گرفتم اونام گفتن که زیر نیم متر نمیدیم مجبور شدم نیم متر بگیرم 

بعد که پوشیدم دیدم برش شلوار کلا خرابه و کجه 

بردم دادم بهشون که اول قبول نکردن بعد ب مدیر تولیدی گفتم گفت آره مشکل از ماست 

گفتم یا هزینه شلوار رو ب من بدین جای دیگ درست کنم یا زود تحویل بدید گفتن ۲ هفته طول میکشه 

که هنوزه که هنوزه ندادن 

دیروز تماس گرفتم یکی از فروشنده های مرد برداشت 

بهش گفتم شلوارم آمادست گفت خیاط نیست هفته دیگ میاد بعد اون میدوزه 

گفتم چرا زودتر ندادید و اینا 

با لحن بد و تحقیر صحبت کرد که آره آقای فلانی به خاطر لطف مدیر قبول کرد شلوار رو دوباره درست کنه و اینا 

من باهاش بحث کردم 

بعد زنگ زدم ب خود مدیر تولیدی وبابت رفتار پرسنلش 

گفتم تا معدرت خواهی نکنه  ن میام دنبال شلوارم 

ن شلوار مناسب میپوشم برای مدرسه شما جواب مدیر رو بدید حالیتون شه 

تا الانم دوبار خود مدیر ب خاطر شلوار گفتم زنگ زده بهشون اونام گفتن میدیم و بازم با آنقدر تاخیر و مشکل داده بودن 

الان این وسط شلوار بگ من کلا داعون شده ۱ونیم پولش بود مخصوصا که سایز بزرگم دیگ پیدا نمیکنم 

میخوام فردا بتوپم ب مدیر ب خاطر تولیدی که انتخاب کرده 

و اینکه شلوار رنگش ممکنه با مانتو فرق کنه که من نمیخوام 

و نمیخوام شهریه رو بدم 

نمیدونم چطوری بگم که هم با لحن طلب کار نباشه هم قبول کنه 

چون اصلا دلم نمیخوادشهرهی رو بدم 

شهریه ۱و ۲۰۰ هست میخوام ب جای اون شلوار بگ جدید بگیرم 

یادش بخیر من از سال ۹۷ اینجام، اون زمان کسی جرات نمی‌کرد بگه مدرسه میرم چون همه حمله میکردن که جات اینجا نیس!

الان خیلی بهتر شده سایت

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که سایز خاصی مدنظرتون بوده باید میبردین مزون شخصی دوزی،تولیدی ها تا این حد سفارشات رو قبول نمیکنن

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

کار تولیدی درست نیست

ولی چه ربطی به مدیر داره که شهریه نگیره؟

بعدشم خودتون زیادی تعلل نکردین؟! نهایت تا شهریور باید لباس مدرسه ایت رو تحویل میگرفتین با مامانت میرفتی همونجا تا درست نمی‌کرد پا نمیشدی

یادش بخیر من از سال ۹۷ اینجام، اون زمان کسی جرات نمی‌کرد بگه مدرسه میرم چون همه حمله میکردن که جات ا ...

ارهه دقیقا😂

یکی: من مدرسه میرم سال دوازدهمم

بقیه: اخییی کوچولووو کی بهت گوشی داده مگه جات اینجاست🫡🫡🤣

اونزمان ۱۵ ۱۶ سالم بود از ترسم میگفتم ۲۰ و تازه الان ۲۰ سالم شده😂💔

۱۳۸۲
یادش بخیر من از سال ۹۷ اینجام، اون زمان کسی جرات نمی‌کرد بگه مدرسه میرم چون همه حمله میکردن که جات ا ...

بهتر نشده کاربرا عادت کردن دیگه😂

وگرنه واقعا جای بچه مدرسه ای اینجا نیست

چون اولا اینجا وقت رو تلف می‌کنه

دوما نظراتی میدن که شاید مناسب نباشه چون تجربه ندارن

شما که سایز خاصی مدنظرتون بوده باید میبردین مزون شخصی دوزی،تولیدی ها تا این حد سفارشات رو قبول نمیکن ...

بهشون گفتم هزینه شلوار رو که روی مانتو بوده جمعا پرداخت کردم رو بدین 

گفتن نمیشه بعد گفتن میدوزیم خودمون 

اگه از اول میگفتن کخ میبرم جای دیگ 

شهریه مدرسه رو نمیدی؟ چ ربطی داره به مدرسه ک شهریه‌شو ندی😐

بار ها ب مدیر بابت شلوار گفتم پیگری نکرد 

بدون شلوار بگ هم میرفتم نمرم رو کم میکردنمیشه که  هم و ۱۲۰۰ هزینه لباس فرم بدم 

بازم شلوار بگی هک برای مدرسه پوشم و شهریه 

کار تولیدی درست نیست ولی چه ربطی به مدیر داره که شهریه نگیره؟ بعدشم خودتون زیادی تعلل نکردین؟! نها ...

من هر بار رو خود تولیدی و مدئر میرفتم محل نمیداد 

خود مدیر همش میگفت منتطر بمون چیزی نمیشه که 

منم مامانم ن اینجاست ن بابام 

خونه مادر بزرگمم که راه نمیتونه بره  

من هر بار رو خود تولیدی و مدئر میرفتم محل نمیداد  خود مدیر همش میگفت منتطر بمون چیزی نمیشه که& ...

با مدیرتون حرف بزن بگو سال تموم شد لباس نگرفتم

پدر و مادر پشتیبانم نیست که اینجوری برخورد میکنن حقم رو میخورن بگو خودش زنگ بزنه کار رو درست کنن