2777
2789
عنوان

از طرف تریدرها کمتر گوه بخورید

418 بازدید | 15 پست

هرکسی تریدر میاد آموزش بزارید یا در مقابل آموزش اندیکاتور ربات سینگال پولی بگیره میگن اگه درآمد داشتی اینکارو نمیکردی بن تیلور بزرگترین تریدر دنیا هفته ای صد هزار دلار در میاره اسمش همیشه اول بروکره منم ترید از اون یاد گرفتم رباتشو میفروشه ۵۰۰ دلار خب چون تریدر درآمد داره نباید دوره خصوصی بزاره یا اندیکاتور بفروشه 

طرف دکتره بهترین جراحه شما میری مطبش بهش میگی اگه دکتر جراح بودی درآمد داشتی از من پول نمیگرفتی؟

یا طرف میلیادره تو بالای شهر تهران چون میلیادره نباید فروشگاهی یا بیزنسی داشته باشه چون میلیادره؟

چه عصبی

والا حتما باید شات بدیم از تریدهامون بگیم تو سودیم خب ماهم آدمیم نیاز به سرمایه داریم کلاه.  بردار و اختلاسگر که نیستیم وقتی میگم آموزش طرف گارد میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوره تکمیل و کامل با کلاسای آنلاین از یه تریدر معروف گرفتم

هیچچچچی یاد نگرفتم چرا؟؟نظری ندارید؟

والا هوشمم عالیه

از ابتدا تا کنون یادگیریم عالی بوده

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

من یه دوره تکمیل و کامل با کلاسای آنلاین از یه تریدر معروف گرفتم هیچچچچی یاد نگرفتم چرا؟؟نظری نداری ...

چرا من یاد گرفتم؟؟؟چون تلاشی نکردی وقتی مشکل از آموزشته باید بری دنبال آموزش های دیگه

چقدر تند وتيز الان كسي اينجا از تون اموزش خواسته كه اين طور تاپيكي ميزنيد

شما ببین پشت تریدرها چقدر حرف حدیث هست من حتی بهترین تریدر هم دیدم اسمش از برکر بهترین پردرآمد ترین تریدر جهانه حالا این نیاد آموزش بزاره چون ک پول در میاره 

بهش سریع میگن اگه پول در میاوردی به بقیه یاد نمیادی پولی بگیری ازشون

تو بخور ژنده ننی سایت

اع اون که اونیه که پس انداختت .خاک توسرت بی عرضع 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
تو خوردی بسته من تورا نمی‌خورم گوزو

اع گوز میخوای .من فقط دستشویی گوزمی دم بایدبیای توالت خونمون دهنتوواکنی بخوری 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
تو خوردی بسته من تورا نمی‌خورم گوزو

@نی_نی_یار_پنج  

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚