2777
2789
عنوان

چطور باور کنم نبودنش رو ؟

85 بازدید | 7 پست

الان ۴۵ روزه که یه دونه داداشم مرده 

کلاس دهمم نه مدرسه میتونم برم ، نه میتونم درس بخونم 

چرا واقعا خدا چه جوری دلش اومد؟! 

بعد از ۲۳ روز تحمل سرطان فوت کرد ....

اخی عزیزم 

لعنت به سرطان مادر منم برد

خدا بهت صبر بده گلم درد سختیه ولی این بدون اگر داداشت بود اونم دوست نداشت تو از ایندت درست دست بکشی 

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم  لعنت به سرطان مادر منم برد خدا بهت صبر بده گلم درد سختیه ولی این بدون اگر داداشت ب ...

من داداشم حتی خونمون یه سردردم نداشت

اونوقت هم ریه اش درگیر شده بود هم سرش تا آخرین روزای عمرش یکمم مشکل ریه نداشت فقط سرش درد میکرد 

دکتر میگفت چون ورزش کار بوده مشکل ریه نداره😔🖤💔

من داداشم حتی خونمون یه سردردم نداشت اونوقت هم ریه اش درگیر شده بود هم سرش تا آخرین روزای عمرش یکمم ...

اخی بمیرم میدونم چه درد سختیه چون خودم مادرم ۴ماه شد فهمیدیم سرطان داره بعدم که خدا ازمون گرفتش 

خدا بهت صبر بده گلم 💔میدونم داغ بزرگیه این روزهای سختی پشت سر میزاری ولی گلم قوی بمون که خدای نکرده خودت مریض نشی منم بعداز مرگ مادرم از بس غصه خوردم همش این دکتر اون دکتر باید برم خودمم مریض کردم😔😭💔

❤️‍🩹 I`m ok