2777
2789

کراشم ترم بالاییمه

خییلی پسر خوب و شوخ و جنتلمن و سربه زیریه اخلاق و رفتارش عین خودمه و..

این کراشم یه همکلاسی دختر داره که دختره خودش اصن رل داره و با کراشم همینجوری عادی صمیمین..

رفتارای کراشم باهام تو کاراموزی بماند ک چطو بودن(دوستام میگن نخ میداده ولی من میگم شاید توهم زدیم)

ولی چیزی ک برام جالبه اینه که این دختره از یجا به بعد داره باهام صمیمی میشه، مثلا یبار بعد کاراموزی اومدیم سوار اتوبوس شیم، دیدم کراشم همش با این دختره حرف میزنه و حتی تو اتوبوسم روبه رو هم نشستن و حرف میزدن.. دقیقا زد و همون روز این دختره توی سلف اومد نشست پیشم و ازم پرسید تا حالا رل داشتی؟ اگه کسی بخواد بهت پیشنهاد بده اوکی میدی؟ و..

دیروزم به طرز عجیبی این دختره بهم پیام داد گفت بیا جزوه فلان درسمو بهت بدم و رفتم و داد😐

حالا آیا این دختره از اینایی هست که با همه صمیمی میشه یا خیر خواه همس؟ نههه عمرااا! جوری ک به هرکسی نمیگه دوستم! یجوری تخس طوره و اصن همینکه جزوه‌ش رو داده به من همهه دوستام کف کردن! 

دوستام میگن محتمله کراشت گفته بیاد ب تو جزوه بده و باهات صمیمی شه تا در نهایت کراشت خودش پیش قدم شه و..

محتمله بنظرتون؟

همون پرنسس_برفی سابقتونم🌝🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا واست متاسفم

چقد میتونی دور و بی حیا باشی

(اسمتم اوردم مثل خودت ک اورده بودی کار اضافه ای نبود در برابر اضافات همیشگی شما)

تو ک اخه اینقد تو کف اینی چرا باز پیش من میای؟

عاشق منیو اینا واست دغدغن

واقعا ک