2777
2789
عنوان

تجربه پس انداز کردن من از صد هزارتومن🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 26 پست
بگو یه مقدارشو به اسمت بزنه عزیزم شما هم زحمت کشیدی

منظورم  به اسم زدن نیست

منظورم اینه  تا جوونی شیک بپوشی  تفریح کنی  خودتو  محدود نکنی هر ماه یه تیکه لباس بخری

بعضی چیزها  به موقع اش قشنگه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولامو پس اندازم میکنم هر دفعه یه تیکه طلا میخرم

زندگی کن قبل از اینکه بمیری🕊  اگه با نظرم مخالفی لطفا ریپلای نکن من فقط نظر شخصیمو گفتم میگن جواب ابلهان خاموشیست ولی من نمیتونم در برابر حرفای ابلهانه سکوت کنم🤭میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنی؟♥️

من پولامو میزارم تو کمد حتی ۵هزار ، نیزارم روهم یکم ک زیاد شد یکمم از شوهرم میگیرم طلا میخرم

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

من هم به خریدلباس و لوازم ارایشی و‌مراقبتی و گردشم‌میرسم‌هم پس اندازمیکنم

پس اندازمم فقط طلای مستعمل میگیرم چون قصدفروش‌ندارم‌و برای آینده جمع میکنم ضررنمیکنم 

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡

وای کلی پس انداز کردم ماه پیش رفتیم با مامانم بیرون نصف بیشترشون خرج کردیم خیلی اعصابم خورده

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

دوست من گوی طلا میخره

گوی ها ک تو گردبندهاس

دایره کوچیکای گردبند

ازاونا میخره میزاره کنارهم میمونن

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

من هرماه پول قلک پسرمو میدم براش پارسیان پونصد سوتی هدفم اینه همینجوری جمع کنم تا به ربع سکه برسه و تبدیل به ربع کنم.چون پولای خودشه و واسمم مهم نیست تو این مدت بره بالا یا بیاد پایین چون دیدم به سکه های خودش بلند مدته. عزیزم پس انداز در کوتاه مدت همینه راهشم همین خرید طلا یا سکه های سبک یا گذاشتن قرعست و دیدت بهشون باید درازمدت باشه.من خودم اول سال طلا خریده بودم گرمی نزدیک ۲۶۰۰ دیگه طلا بعدش اومد پایین من نیومدم بگم ای وای من ضررکردم باز پولی دستم اومد بتز رفتم خریدم اینجوری من تو هرگرمی طلا خرید کردم الانم که میبینی باز طلا رو به افزایشه بازم من دیدی بهش،ندارم چون دیدمن به طلا خیلیییی درازمدته.واسه مبلغای کم فقط راهش خرید پارسیانه بعد که گرمش مثلا به ۴ ۵رسید عوض کنی با طلای کم اجرت.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.