اگه میشه برام صلوات بفرستین ک مثبت بشم همین ماه 🤲🏻🥺
خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم این ماه قرار ای یو ای دارم ،چطوری بود چند دفعه بعد پریودت رفتی پیش دکترت تا iuiامجام دادی ،هزینه ...
از روز سوم تا ۱۱ پری دارو مصرف میکنی روز ۱۲ میری سونو اگه فولیکول غالب داشتی معمولا بالای سه تا امپول ازادسازی میده مزگه فردا بیا واسه ای یو ای عین معاینه هستش اسپرم های زرنگ و سالم رو جدا میکنن و انتقال میدن به رحم
منم این ماه قرار ای یو ای دارم ،چطوری بود چند دفعه بعد پریودت رفتی پیش دکترت تا iuiامجام دادی ،هزینه ...
روز دوم پریودم رفتم سونو دادم ک کیستی چیزی نداشته باشم
باز روز ۹ رفتم و روز ۱۱ اینا هم سونو دادم ک ببینم فولیکول چندتا دارم
۳ تا hmgزدم دوتا hcg لتروزول هم روز ۳ تا ۷ خوردم
من تو مطب دکتر انجام دادم iui
خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
عزیزم چرا ای یو ای کردین منم یه بار کردم منفی شد این ماه باز پری شدم میخام برم
خودم تنبلی و شوهرم مورفولوژی پایین 😢
ان شاالله این ماه مثبت بشی
چند روز بعد iuiپریود شدی؟؟؟
از روز سوم تا ۱۱ پری دارو مصرف میکنی روز ۱۲ میری سونو اگه فولیکول غالب داشتی معمولا بالای سه تا امپو ...
روز انجامش ربطی به طول سیکل و اینا نداره ؟؟من چندماهی هست که پریودام کلا به هم ریخته قبلا تقریبا33روره بود با توجه به اون بنظرت میگه تا کی دارو استفاده کن یا فرقی نداره دیگه همون 13-14انجامش میده،،،بعد شما مشکلتون چی بود؟