2777
2789

اول همه کارامو مینویسم. بعد به ترتیبی که باید انجام بدم مرتبشون میکنم و برای هرکدوم یه زمان حدودی میذارم. اگه وقت کافی نباشه کم اهمیتا میرن برای فردا

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من تو مرحله اول استرس میگیرم؟ 

شاید چون دقیقا نمیدونی میخوای چیکار کنی  

اول بگو برای چی میخوای برنامه ریزی کنی؟

بعدم بگو به طور کلی چه وظایفی داری؟ خانه داری... دانشجویی... ؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شاید چون دقیقا نمیدونی میخوای چیکار کنی     اول بگو برای چی میخوای برنامه ریزی کنی؟ بعدم ...

برای مثال بگم: دو تا پیج اینستاگرامی دارم باید رشدشون بدم که درآمد بدست بیارم اما استرس میگیرم نمی‌دونم چیکار کنم فالوور و درآمد پیدا کنم 

برای مثال بگم: دو تا پیج اینستاگرامی دارم باید رشدشون بدم که درآمد بدست بیارم اما استرس میگیرم نمی‌د ...

روی یه کاغذ تمام کارایی که باید برای رشد پیجت انجام بدی رو بنویس. مثلا

هر روز استوری بذارم.

هفته ای دو تا پست بذارم.

روزی یک ساعت تحقیق کنم ببینم چی خوبه و... توی نت سرچ کن هر راهی ممکنه رو بنویس.

بعدش برو توی ریز کارا. مثلا جلوی هر روز استوری بذارم بنویس:

باید استوریها رو از قبل آماده کنم.

روزی یک ساعت وقت میگیره.

موضوعات متناسب با استوریهام فلان و فلانه.

بعد جلوی اینا جزئیات بیشتری اضافه کن:

سر ظهر وقت دارم درست کنم

موضوع فلان میتونه اینطوری باشه

با خودت بگو فعلا که نمیخوام انجام بدم فقط یه دستور کاره که باید دقیق باشه. جوری بنویسش که حتی یه بچه هم با دیدنش بتونه راحت انجامش بده.

حالا لیست کار هر روزه تو شد ساخت استوری برای فردا. یک ساعت وقت میگیره و یه جایی توی روزت بین بقیه کارا باید جاش بدی. مثلا مینویسی: آرایشگاه تا ده. برگردم برم حموم. استوری بزنم....

چه مسلطی، چطوری یادگرفتی نظم و برنامه ریزی رو ؟ 

مطالعه کتابهای مرتبط و از اون مهمتر تمرین و آزمون و خطا. تا جایی که فهمیدم این بهترین راه برای منه.

منم کمی وسواس فکری و کمالگرایی دارم که باعث میشه خیلی راحت کارا رو به تعویق بندازم.

مطالعه کتابهای مرتبط و از اون مهمتر تمرین و آزمون و خطا. تا جایی که فهمیدم این بهترین راه برای منه. ...

چه خوب... واسه رفع استرس موقع شروع یه کار چیکار کردی؟ یا انگیزه انجام دادن کارها طبق برنامه... حس میکنم تو بحرانم حالم بده و هیچ کار مفیدی واسه خودم انجام ندادم

چه خوب... واسه رفع استرس موقع شروع یه کار چیکار کردی؟ یا انگیزه انجام دادن کارها طبق برنامه... حس می ...

همین کاری که گفتم. اوایل وقتی میخواستم بنویسم هم استرس میگرفتم ولی خودمو آروم میکردم و میگفتم فعلا فقط بنویس انگار برای یکی دیگس. بعد که مینوشتم فقط انجامش میدادم. دیگه فکر نمیکردم.

مثلا الان اینجا تو برنامم نوشتم صفحه اول فلان فایل تصحیح شه. دیگه فقط میرم تصحیحش میکنم. به اینکه قبل و بعدش چیه فکر نمیکنم.

یه کار دیگه که میتونی بکنی پیدا کردن مدیر یا رقیبه. از یه نفر بخواه کنترلت کنه و مثلا هر روز ببینه پست گذاشتی یا نه.

راستی یادم اومد منم یه پیجی دارم دلم میخواد توش پست بذارم. خواستی بیا با هم شروع کنیم.