2777
2789
عنوان

خاله بیشعور

189 بازدید | 6 پست

پریشب خاله ام با وخواهرم اینا خونمون بودخواهرزاده ام زیاد کسایی که دیر به دیر میبینه  اولش سر برخورد میکنه بعدخالم برگشته میگه مثله خاله هاشه سرد وسنگین برخورد میکنه بعد اون وقت همین خالم تا پنج سال زیرزمینمون مثل یه سویت ۴۰متریه  ما زندگی میکرد موقع ای که داشت طلاق میگرفت جنگ اعصاب داشتیم هر وقت لازم داشت براش دویدیدم کلی هم احترام گذاشتیم بعد میریم خونهاش به جایی این که  چایی بیاره یا پزیرایی کنه میپرسه چایی میخوری میوه میخوری فلان چیز میخوری  خوب من چه میدونم تو خونه چی داری خودت عقلت نمیکشه برای مهمون چیزی بیاری بزاری زمین بخدا توقع ندارم ولی این که میپرسه بده منم برگشتم گفتم مگه خاله هاش چی کردند که نارحتی دوباره ابجیم دومیم از زیر زمین امد بالا  شروع کرد به گفتن بچه مثله خاله حاش سرد سنگینه محل نمیزاره بخدا  اینقدر به فامیل مامانم احترام کردیم و براشون کار انجام دادیم مثل گرب بی حیا شدند با خوهرم که دومیم تصمیم گرفتیم بهشون محل دیگه ندیم تا ادم شن 

توأم میگفتی اره بچه ها ب خاله هاشون میرن 😁

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
توأم میگفتی اره بچه ها ب خاله هاشون میرن 😁

بخدا بچه بودیم با این که سر کار میرفتند  زورشون میامد بهمون عیدی بدن بعد به عینکی بودن من یا مثلا چون باسن من یه مقدا بزرگه گیر میداد خیلی باقر راه میری در صورتی که اینطوری هم نبود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا بچه بودیم با این که سر کار میرفتند  زورشون میامد بهمون عیدی بدن بعد به عینکی بودن من یا مث ...

اگه دفعه دیگه گفت همون ک گفتم بگو 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

اینکه از شما میپرسه چی میخوری برات بیارم کاملا نرماله‌ 

اینکه بدون پرسیدن نظر مهمان بدلخواه خودت پذیرایی کنی نرمال نیست.

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اینکه از شما میپرسه چی میخوری برات بیارم کاملا نرماله‌  اینکه بدون پرسیدن نظر مهمان بدلخواه خو ...

منظورم اینه من به عنوان مهمان بخودم اجازه نمیدم با دنستن این که چیزی تو خونهاش چیزی داره بگم چیزی بیار بخوریم بعد چند ساعت بعداز این که گذشته یه لیوان اب هم دستت نداده

منظورم اینه من به عنوان مهمان بخودم اجازه نمیدم با دنستن این که چیزی تو خونهاش چیزی داره بگم چیزی بی ...

ایشون وقتی میپرسه چای میخوری؟ یعنی چای داره . و کافیه بگی میخوری یا نه.

و بعنوان مهمان هیچ اشکالی نداره که از میزبان درخواست چای شربت یا قهوه کنیم. یا داره و برامون میاره یا میگه متاسفم ندارم و بجاش اگر بخوای میتونم فلان چیزو برات بیارم . 

به همین سادگی . 

عزیزم به حضور شاهنشاه مشرّف نشدیم که ، یه مهمانیه ساده اس . همین.

ولی اینکه ایشون تا آخر مهمانی هیچ تدارک و ایده ای برای پذیرایی نداره و بقول شما حتی یک لیوان آب هم نمیاره واقعا غیر عادیه

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄