2777
2789
عنوان

تصمیم به جدایی گرفتم ولی...

1478 بازدید | 84 پست

بچها من ۵ ساله ازدواج کردم یه دختر یکساله دارم بشدت همسرم و دوست دارم خیییلی زیاد الان دوماهه خونه بابام اومدم قهر متاسفانه همسرم مدام میگه نمیخوامتون نه زن میخام نه بچه

تو این دوماه هم یادی ازمون نکرده

میدونم بهترین راه جداییه ولی دوسش دارم

چیکار کنم.؟

حال دلم خیلی خرابه

توروخدا یه چیزی بگین دلم اروم بگیره

دلیل سرد شدنش چیه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دو ماه بهش زنگ زدی یا پیام دادی؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

دلیل سرد شدنش چیه

شوهر من بشدت دهن بینه

و دوتا خواهر داره که از اول باازدواج ما موافق نبودن و مداااام به شوهرم میگن زنت زن زندگی نیست

بچه داری بلد نیست 

وهزاار حرف دیگه

و اونم مدام حرفای خواهراش و تکرار میکنه

الهی بمیرم چرا آخه اسی جان بخدا من اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی بعصی وقتا آدم میمونه و فقط به این فکر میکنه که شاید دعا براتون گرفتن 

منم دخترم یکسالشه شوهرم میمیره براش تصور اینکه یه پدر از دختر یکسالش بگذره خیلی سخته

دلیلش چیه? نکنه افسردگی گرفته

حدودا دوسال پیش برادرش فوت کرد خیلی ناگهانی شوهر من دهن بین بود و تندمزاج

از بعد از برادرش خیییلی بدتر شد

و علنی میگفت دیگه هیچی برام مهم نیست

خوب چرا؟ شاید پای کسی وسطه

نمیدونم واقعا خودمم گاهی بهش شک میکردم ولی دقت کع میکردم میدیدم نه همه چیز نرماله هیچ چیز مشکوکی هم تو گوشیش نیست

واقعا نمیدونم گیج و کلافم

شوهر من بشدت دهن بینه و دوتا خواهر داره که از اول باازدواج ما موافق نبودن و مداااام به شوهرم میگن ز ...

ببخشید بهت رک میگم

ولی اون درست نمیشه ، میدونم مشکلاتتونم از بابت خانواده همسرته 

ولی الان شوهرت درست بشو نیست 

مگ اینکه برید مشاور

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
نمیدونم واقعا خودمم گاهی بهش شک میکردم ولی دقت کع میکردم میدیدم نه همه چیز نرماله هیچ چیز مشکوکی هم ...

یه مدت تعقیبش بکن ببین داره چیکار میکنه 

وقتی شما نیستین

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
الهی بمیرم چرا آخه اسی جان بخدا من اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی بعصی وقتا آدم میمونه و فقط به ا ...

خدانکنه گلم

بخدا خودمم نمیدونم یکی از دوستام گفت واقعا شاید دعایی چیزی برات گرفتن نمیدونم خودمم گیجم

واقعا فقط دلم برا دخترم کبااابه فقط دارم دق میکنم براش دخترم خیلی به باباش وابسته بود اونم خیلی دوسش داشت یعنی فقط ذوق داشت دخترمون راه بیفته دستش و بگیره ببرش گردش ولی اصلا وقتی راه افتاد پیش باباش نبود ندید راه افتادنش رو...

نمیدونم چی بگم

الهی بمیرم چرا آخه اسی جان بخدا من اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم ولی بعصی وقتا آدم میمونه و فقط به ا ...

خدانکنه گلم

بخدا خودمم نمیدونم یکی از دوستام گفت واقعا شاید دعایی چیزی برات گرفتن نمیدونم خودمم گیجم

واقعا فقط دلم برا دخترم کبااابه فقط دارم دق میکنم براش دخترم خیلی به باباش وابسته بود اونم خیلی دوسش داشت یعنی فقط ذوق داشت دخترمون راه بیفته دستش و بگیره ببرش گردش ولی اصلا وقتی راه افتاد پیش باباش نبود ندید راه افتادنش رو...

نمیدونم چی بگم...