سلام . من حیوان خانگی ندارم و تجربه ای هم از نگهداریش ندارم . برعکس بچه هام کشته مرده بازی با سگ و گربه هستن ولی من واقعا شرایطش رو ندارم . میخوام ببینم کسانی که حیوان خانگی دارن آیا علاقه دارن اجازه بدن در قبال دریافت مبلغی بعنوان هزینه ساعتی ، تحت نظارت و قواعد خودشون کسی با حیوانشون بازی کنه و وقت بگذرونه ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حیوان هم بنده خداست و قابل احترام و آزار رسوندن بهش گناهه.
اما دلیل نمیشه بیاری توی خونه ت،حیوون برا کسی خوبهیه حیاط داشته باشه که حیوونش آزاد و راحت زندگی کنه نه که توی ۱ وجب آپارتمان بیاریش سر سفره خودت و رو تخت خوابت بخوابه و ...
خیر هیچ کس اجازه نمیده حیوون خونگیش وسیله تفریح بچه شما باشه.چون اونو مثل بچشون میبینن و ترجیح میدن خودش تصمیم بگیره با کی بازی کنه تو اونایی که گربه دارن که مطمعنم شاید برای سگ فرق بکنه
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)