2777
2789

فک میکردم طبیعی باشه همه همین باشن ولی جدیدا متوجه شدم اکثرا مردی دوس دارن ویژگی های مردونه داشته باشه و از مرد های لطیف خوششون نمیاد

شما چطوری این؟

من از مردهای لاغر و سفید و بور خوشم میاد. دوس ندارم دست و بدنشون مو داشته باشه چندشم میشه. دوس دارم ضدآفتاب و مرطوب کننده بزنن به خودشون برسن حتی مداد چشم و سرمه بکشن عاشقشم. گوشواره بندازن. رنگ های روشن بپوشن. مردی که آشپزیش خوب باشه که عشق منه. دوس ندارم فیلم اکشن دوس داشته باشه یا فوتبال و این چیزا. از اینکه مردا غرور داشته باشن و چمیدونم احساسات نشون ندن و اینا که متنفرممم. دوس دارم طرفم احساساتی باشه و حساس که هر دو همو حمایت کنیم. از مرد غیرتی که متنفرم متنفر. 

به نظرتون من عجیبم یا صرفا سلیقمه؟ اینم بگم خودم خیلی ویژگی های زنونه دارم اینجوری نیست که شبیه مردا باشم. کلا خوشم نمیاد از ویژگی های مردانه تو هرکسی. کسی هست شبیه من باشه؟

لطفا توهین نکنید مرسی 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیلی نمیشه ویژگی های زنونه ! صرفا حالا چون گوشواره داره

مرد با ویژگی زنونه ندیدی پس 😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه سلیقه است شما اینجوری دوس داری

منم یه ترکیبی بین این ویژگی ها و ویژگی های مردونه تر دوس دارم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
این خیلی نمیشه ویژگی های زنونه ! صرفا حالا چون گوشواره داره مرد با ویژگی زنونه ندیدی پس 😂

اره میدونم از این بیشتر هم هست ولی با چیزایی که توی این سایت خوندم متوجه شدم همین حد هم برای خانم ها عجیبه و خیلی ببخشید چندش میدوننش🤦🏻‍♀️

من تا یه حدیشو دوس دارم و از اون حد بیشتر هم برام جالبه ولی اکثرا اینجورین که مردی که گوشواره میندازه کنسله 😐

مگه تو دیدی؟

بله

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میشه برام تعریف کنی؟

نه ترنسه نه پیرسینگ داره نه چیزی

ولی یه ناز خاصی داره که انگار دختره