دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤 #کرمان_تسلیت 🖤 #شیراز_تسلیت🖤 🇵🇸جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمیخیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.🇵🇸 #آتش_بدون_دود. #نادر_ابراهیمی.
اینجا افسردگی داره شکاک شدن داره اعتناد بنفس گاهی صفر شدن داره ولی خب خوبیهایی هم داره غذاهای مختلف یاد میگیری گاهی انگیزه میدن برای ادامه زندگی در کل سرزمین عجایبه خوش اومدی من تازه اومده بودم فکر میکردم اطی یعنی اسماییل میگفتم عه اسماییل با یه من سیبیل اومده تاپیک زده بجه ها قرمه سبزیم چطوره 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖
اینجا راحت با شماره آی دیتو میشه فهمید،چطور نمیدونستی🙄
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔