2777
2789
عنوان

تازه واردام هیچی از نی نی سایت نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 60 پست
الان ما شمارتو میبینیم

از کجا شمارشو میبینید.

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخیه 🤦‍♀️

واییی من فک کردم دارید جدی جدی میگید 😂😂😂😂

ممنونم عزیززم

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
شماره تو رو که از همون اول دارم، اینجا راحت با شماره آی دیتو میشه فهمید،چطور نمیدونستی🙄

وااای خدا باور کن اصلا اهل فضای مجازی نیستم نه اینستا نه تلگرام این برنامه ها رو ندارم با نی نی سایت هم از گوگل آشنا شدم موقع ثبت نام از راه شماره وارد شدم اصلا نمی‌دونستم بقیه هم میبینن ؟!؟!؟الان راهی براش هست 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
اسی یعنی اسماییل 🤣🤣🤣🤣

شایدم اسحاق

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
عکس گذاشتن روی پروفم اسم عوض کردن و....

تعویض اسم تا ۴۸ ساعت فکر میکنم فرصت داری 

باید نی نی یار رو تگ کنی و ازشون درخواست کنی که اسمی رو که میخوای بذارن برات 

درضمن بیشتر از ۴۸ ساعت یعنی ۲ روز شد دیگه اصلأ نمیشه 

تعویض پروفایل هم قسمت بالای نی نی سایت سمت چپ بزن بعد بزن روی نی نی سایت من بعد قسمت بالای سایت سمت راست رو کلیک کن میری داخل تنظیمات روی پروفایل بزن و یک عکس رو انتخاب کن درضمن همون موقع نمیاد داخل پروفایلت باید نی نی یار تایید کنی عجله نکن حتی ممکنه چند روز طول بکشه بعدم اینکه اگه عکس جوری بود که با قوانین سایت جور در نمیومد نی نی یار تایید نمیکنه و رد میکنه و تو باید یک عکسی انتخاب کنی که با قوانین سایت بخونه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

، 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️نه متعسفانه

پس تنها راهش لغو کاربری هست ،،مجدد وارد بشم شما با ایمیل وارد شدید 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
فقط طلاق

طلاق چیه😐ازدواج نکردم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

چه میدونم شایدم اسکندر 🤔🤔

شایدم اسفناج 🥴

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
اینجا تا یک ماه رایگانه بعدش باید اشنراک بخری ماهی ۵۰۰ تومن

جدی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️