2777
2789
عنوان

ترک پوستی شدید😑😑😑

420 بازدید | 22 پست

خانوما من 21 سالمه هنوز، ولی بالای رونام بالای زانوم پشت بازوهام ببخشید حتی روی بالاتنم و باسنم پر ترک سفیده و داره بیشتر میشه با اینکه تغییر وزن ندارم

لطفا اااا اگه راهی میدونین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باسنم داره واقعا بدم میاد 

با لیزر کمرنگ تر میشن فک کنم

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

منم روی پهلوهام و سینم داشتم روغن بایوایول زدم خیلیییی خوب شده محو شدن خطها

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

منم از این ترک ها دارم اما اونقدر نیست که اذیتم کنه 

واسه من لاغری یهویی شد ،اگه یهو چاق بشی هم اینطور ممکنه بخاطر نوسانات هورمونی هم باشه

ولی خوب برو پیش متخصص پوست کرم های مخصوص دارن که بتدریج کمشون می‌کنه 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
منم روی پهلوهام و سینم داشتم روغن بایوایول زدم خیلیییی خوب شده محو شدن خطها

چ رنگی بودن ترک پوستی هات؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★