2777
2789

سلام بچه ها حالتون خوبه من حدود۹ماه پیش عقد کردم و تو عقد باردار شدم و شوهرم بهم خیانت کرد با دوست دخترش مچش رو گرفتم و ازش شکایت کردم که طلاق بگیرم و اومد بخاطر اینکه طلاقم نده مهریمو داد و میگفت اصلا طلاق نمیدم مهریمو داد و الان هرکار میکنم طلاقم نمیده دارم روانی میشم قانون هم گفت باید برگردی زندگی کنی چون مهریتو داده نمیتونی طلاق بگیری دارم میمیرم بچه ها موقعی که مادرم فهمید باردارم دیونه شد و مجبورم کرد بچم رو سقط کنم و وقتی بچم رو سقط کردم به جرم سقط بچه ازم شکایت کرد احتمالا تو دادگاه بعدی محکوم شم 😭😭😭😭😭😭میگه برگرد که شکایتم رو پس بگیرم ولی من ازش تنفر پیدا کردم مامانم خیلی بدی در حقم کرد موقعی که فهمیدم باردار شدم تا یک هفته منو تو طلاق زندانی کرده بود و تا حد مرگ میزد دستم شکست همه جام داغون شد از کل تنم خون میریخت خیلی حالم بده 😭😭😭😭😭😭😭😭چجوری فراموش کنم و به زندگی برگردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کار مادرت رو تایید نمیکنم

اما دقیقن تو همین عقد فهمیدی چرا رابطه دوران عقد اشتباهه...به موقش خیلی مادرت رو درک میکنی

بعدم تو جایی که زندگی میکنی اینکه دختری تو عقد طلاق بگیره و دوشیزه نباشه ، چیز عادی هست؟ یعنی کسی هست بعد طلاقت باهات ازدواج کنه؟

از اون گذشته خانواده اون پسره و خانواده خودت نظرشون چیه؟؟؟

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
عجب ماجرایی...خب داستان خیانتش مدرک داری؟

اره مدرک دارم هم همسایه ها اومدن دیدن دختره اونجاست و من دارم باهاشون دعوا میکنم همه فهمیدن ولی با همسایه ها توانی کرده هیچ کدوم شاهد نشدن