2777
2789

خب یه هفته ازش بیخبر بودم...ناراحت بودم گفتم حداقل یه خبری میتونستی بدی این هفته لهنتی و این حرفا...حس میکنم تند رفتم

عذاب وجدان دارم  نکنه ناراحت شده باشه بچه  

انقدر مارو اذیت نکنین شاید یکم زبونمون تیز باشه ولی واقعا دوستون داریم و تظاهر نمیکنیم...فقط بهتون نمیگیم

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا متوجه نمیشن. مامان بابای من همینن و میگن چون دوست داریم حرص میخوریم ولی من اذیتم

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
منم باهاش دعوا کردم که چرا رژیم‌گرفتی و اینا بعد الان هی پست میفرسته اینستا از دلم دراره من فقط لای ...

اذیتش نکن خب بگو بخند باهاش

شوهر من اخلاقش اینجوریه     والا نمیفهمم دوسم داره نداره

من الکی گیر نمیدم 

مثلا نگرانش باشم یا خبری ازش نداشته باشم جای اینکه علنا بگم نگرانتم...کمی عصبی میشم و تو خودم میریزم...وقتیم که ابراز میکنم لحنم تند به نظر میاد 

بازم میشنم بعدش به این فکر میکنم که چرا اینجوری گفتم؟   

فردا میبینمش ولی خب از طرفیم نیاز دارم بگم بیاد فردا خونمون کارش دارم نمیدونم چجوری بهش پیام بدم

من تو این موارد بحثو کش نمیدم...حتی اگه عصبیم باشم 

خیلی کشش نده...بی مقدمه بگو..بذار فک کنه ازش ناراحت نیستی دیگه و بحث تموم شده