2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون بهتون این حرف رو بگه چی پیش خودتون فکر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 64 پست

بستگی به رفیقاش داره با کی میرن و چه کار می کنن اگه به زور کسی را نگه دارید احساس زندانی بودن بهش دست میده و همش دنبال راه فراره . 

اگه دوستان موجهی دارن اجازه میدم و برای هفته دوم خودم هم برنامه ریزی میکردم

حق داری ولی من اگه جای تو بودم نمیذاشتم به اوونم خوش بگذره یه جوری تر میزدم به برنامه هاش.

اونجور آدمی نیستم 

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینجاس که‌گفته هفته دوم‌با دوستام‌میرم‌چون‌خودمم به استراحت نیاز دارم یعنی‌در کنار خانواده است ...

به نظر من که فکر شما اینارو جذب میکنه

اون میدونست اگه فقط بگه میخوام برم مسافرت با دوستام، خانومش بدش میاد و دعوا و قهر، اینجوری گفته که خانومش درکش کنه ولی انگار نمیدونسته دقیقا چی بگه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

به نظر من که فکر شما اینارو جذب میکنه اون میدونست اگه فقط بگه میخوام برم مسافرت با دوستام، خانومش ب ...

نه اتفاقا بارها با دوستاش رفته مسافرت 

حتی وقتی با دوستاش میره بهش زنگ نمیزنم تا خودش زنگ نزنه

آره حس میکنم قلبا دوسم نداره و اولویت نیستم

عزیزم به نظرم حساس شدی نمیدونم شاید هورمونات بهم ریخته یا چیزی

احساس میکنم اعصابت ضعیفه و اذیت میشی خودتو تقویت کن ❤

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

به نظر من که فکر شما اینارو جذب میکنه اون میدونست اگه فقط بگه میخوام برم مسافرت با دوستام، خانومش ب ...

میدونی من‌میگم آدم‌نیاز داره با دوستاش بیرون بره

خودم‌همیشه به زور شوهرمو میفرستم با دوستاش خودمم با دوستام‌میرم‌بیرون

چه اشکالی داره

ولی اینکه زن‌و بچه رو داخل تعطیلات عید ول کنی و بری آدم‌غمگین میشه

خب از اول بگو با شوهرت مشکل داری

میدونی من اصلا آدم عشق مسافرتی نیستم 

سفر که میرم بیشتر به خاطر همسفرامه

اینکه همسرت  مسافرت بت تو براش تفریح حساب نمیشه خیلی بده 

وقتی گفته عذاب وجدان میگیرم یعنی دوست داره

عذاب وجدان رو آدم نسبت به معتاد کنار سطل آشغال سر خیابون هم دا ره

عزیزم به نظرم حساس شدی نمیدونم شاید هورمونات بهم ریخته یا چیزی احساس میکنم اعصابت ضعیفه و اذیت میشی ...

درسته 

حالم اصلا خوب نیست

نه اتفاقا بارها با دوستاش رفته مسافرت  حتی وقتی با دوستاش میره بهش زنگ نمیزنم تا خودش زنگ نزنه

شما به بزرگی خودت ببخش به نظرم یه اشتباه لفظی ای بیش نبود شما بزرگش نکن زندگیو تلخ نکن برا خودتو خانوادت

میدونی مردا با رفیقاشون یه جوری راحتن نمیدونم چجوری بگم خودمم دخترم ولی مردا اینجورین که.... 

آهان مثلا دیدی مردا یه شوخیایی با هم میکنن که با زن و بچشون نمیکنن این قضیه هم اینجوریه دیگه مردا نیاز دارن با رفیقاشون وقت بگذرونن و هیییچ ربطی به دوست نداشتن زن و بچه نداره

الان شما فکر کن خودت با خانوما حرف نزنی خودتو منع کنی ازین کار میبینی که یه چیز غیر ممکنه خب اونم همینجوریه

شما به بزرگی خودت ببخش به نظرم یه اشتباه لفظی ای بیش نبود شما بزرگش نکن زندگیو تلخ نکن برا خودتو خان ...

ممنون از توضیحاتتون گلم