منم گفتم لازم نیست ما رو ببری مسافرت عید ماه رمضونه و منم دلم میخواد خونه م بشینم و روزه هامو بگیرم ...
بعد همین شما چند ماه دیگه برمیگردی میگی وای شوهرم خیانت کرد یا شوهرم نمیبره منو مسافرت یا همش با رفیقاشه یا به فکر من نیست اخه این چ حرفیه که شما زدی ؟ واسه مردا که نمیشه مظلوم بازی دراورد قشنگ باید با صلابت میگفتی نه همون هفته اول جز تفریح حساب میشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هفته دوم اون بچه رو نگه میداره تو با دوستات میری و همینه که هست
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
دو تا بچه دارم و دست فرمون عالی هم ندارم دوست پایه هم ندارم
بیا شهر ما بریم حال کنیم
مسیحی هستم :) اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡