2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون بهتون این حرف رو بگه چی پیش خودتون فکر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 64 پست
منم گفتم لازم نیست ما رو ببری مسافرت عید ماه رمضونه و منم دلم میخواد خونه م بشینم و روزه هامو بگیرم ...

بعد همین شما چند ماه دیگه برمیگردی میگی وای شوهرم خیانت کرد یا شوهرم نمیبره منو مسافرت یا همش با رفیقاشه یا به فکر من نیست اخه این چ حرفیه که شما زدی ؟ واسه مردا که نمیشه مظلوم بازی دراورد قشنگ باید با صلابت میگفتی نه همون هفته اول جز تفریح حساب میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اینکه با دوستاش بره تفریح چیز بدی نیست ولی تو عید همه پیش خانوادشون هستن منم شوهرم با دوستاش می ...

آخه مشکل اینه که دیگه نمیخوام عید پیش هم باشیم 

باهاش خوش نمیگذره

دوست داره ده روز قبل از عید بره مسافرت تا یا ماه بعد از عید 

کسی که با من بهش خوش نگذره منم باهاش بهم خوش نمیگذره

تنها بمونم با بچه هام بیشتر حال میده

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

خوبه که اشکالش چیه هفته اول باهم برید هفته دوم اون با دوستاش بره شما هم یا با دوستات برو یا هرکاری دلت میخواد بکن

میشه بگی مشکل کجاست؟ 🤔

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

هفته اول با هم میرید 

هفته دوم اون بچه رو نگه میداره تو با دوستات میری و همینه که هست

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
دو تا بچه دارم و دست فرمون عالی هم ندارم  دوست پایه هم ندارم

بیا شهر ما بریم حال کنیم

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
خوبه که اشکالش چیه هفته اول باهم برید هفته دوم اون با دوستاش بره شما هم یا با دوستات برو یا هرکاری د ...

مشکل اینجاس که‌گفته هفته دوم‌با دوستام‌میرم‌چون‌خودمم به استراحت نیاز دارم

یعنی‌در کنار خانواده استراحت ندارم و خوش‌نمیگذره

میتونست بگه هفته بعد با دوستام‌میرم 

دیگه این چه حرفیه که خودمم به استراحت نیاز دارم

آدم‌هزارتا فکر میاد توسرش😒

آخه مشکل اینه که دیگه نمیخوام عید پیش هم باشیم  باهاش خوش نمیگذره دوست داره ده روز قبل از عید ...

حق داری ولی من اگه جای تو بودم نمیذاشتم به اوونم خوش بگذره یه جوری تر میزدم به برنامه هاش.

ماه رمضون چیههه اقا من تولدمهههه سوم عید     شانسمو برممم

برا من از شانس حرف نزن که تولدم یا میفته محرم یا صفر یا شهادت

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

تو خونه تنها بمونم بیشتر بهم حال میده تا اینکه بخوام با یه همچین مردی برم مسافرت  میتونم برم خ ...

خب از اول بگو با شوهرت مشکل داری

هیچ مشکلی نداره میگم عزیزم به سلامت برات سفر خوشی آرزو می‌کنم برگشتی انشالله منم تو تابستون با دوستام یک هفته میرم مسافرت چون منم به تفریح نیاز دارم

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
خب تو جلوش ی جوری وانمود کن انگار تنها نمیمونی و قراره ب توام کلی خوش بگذره 

اگه بدونه قراره تنها نمونم خوش حال میشه و حس عذاب وجدانش از بین میره

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
مشکل اینجاس که‌گفته هفته دوم‌با دوستام‌میرم‌چون‌خودمم به استراحت نیاز دارم یعنی‌در کنار خانواده است ...

دقیقاً این آدمو میسوزونه میتونست جور دیگه بیان کنه بعد میگن ما زنا حساسیم بابا حرف زدنتو درست کن.