2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون بهتون این حرف رو بگه چی پیش خودتون فکر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گفتم لازم نیست ما رو ببری مسافرت عید ماه رمضونه و منم دلم میخواد خونه م بشینم و روزه هامو بگیرم ...

را تو خونه بشینی بعد اون بره عشق و حال 

انقد قانع نباش 

بگو باشه هفته دوم منم برنامه دارم میخوام برم مسافرت با دوستام 

وای خدا چرا اینجوری گفتی پرو میشه

راستش وقتی اینجوری گفت حس بد گرفتم 

یعنی با شما بیام تفریح نمیتونم بکنم 

باید شما نباشین که من بتونم تفریح بکنم 

منم اصلا باهاش حال نمیکنم و مسافرت باهاش بهم خوش نمیگذره

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
را تو خونه بشینی بعد اون بره عشق و حال  انقد قانع نباش  بگو باشه هفته دوم منم برنامه دار ...

دو تا بچه دارم و دست فرمون عالی هم ندارم 

دوست پایه هم ندارم

را تو خونه بشینی بعد اون بره عشق و حال  انقد قانع نباش  بگو باشه هفته دوم منم برنامه دار ...

تو خونه تنها بمونم بیشتر بهم حال میده تا اینکه بخوام با یه همچین مردی برم مسافرت 

میتونم برم خونه مادرم خواهرام رستوران پارک 

خیلی جدی بگو آفرین چه فکر خوبی ، اتفاقا منم خیلی خسته شدم و احتیاج به تفریح دارم ، خوب شد یادم انداختی یه برنامه جور کنم ، هفته دوم منم با دوستام برم سفر . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
راستش وقتی اینجوری گفت حس بد گرفتم  یعنی با شما بیام تفریح نمیتونم بکنم  باید شما نباشین ...

نه میدونی مردها به خاطر احساس مسئولیت وقتی با خانواده میرن بیرون همه فکرشون خانوادشون هست 

تنها میرن دیگه اون احساس رو ندارن 

به نظرم اگه دوستاش هم میشناسی کم و بیش بگذار بره 

شما هم هفته اول عید برو 

راستش وقتی اینجوری گفت حس بد گرفتم  یعنی با شما بیام تفریح نمیتونم بکنم  باید شما نباشین ...

ببین اینکه با دوستاش بره تفریح چیز بدی نیست ولی تو عید همه پیش خانوادشون هستن منم شوهرم با دوستاش میره مسافرت من مشکلی ندارم ولی هیچ وقت تو عید نرفته. بهش بگو دوست دارم عید کنار هم باشیم باهاش آروم صحبت کن با دعوا وبحث نگو آروم بگو. بگو که از حرفش ناراحتی.

تو خونه تنها بمونم بیشتر بهم حال میده تا اینکه بخوام با یه همچین مردی برم مسافرت  میتونم برم خ ...

خب تو جلوش ی جوری وانمود کن انگار تنها نمیمونی و قراره ب توام کلی خوش بگذره