2777
2789
عنوان

چجوری به خودم برسم

214 بازدید | 29 پست

سلام من همیشه لاغر بودم و دنبال چاق شدن بودم 

اما حالا بی خیال شدم میخام به خودم برسم از کار های زنونه فقط لیزر میرم 

۲۶ سالمه 

به نظرتون برا پوستم چکار کنم چطور بهش برسم پوست خیلی خوبی دارم میخام بمونه برام هرماه فشیال برم به نظرتون ؟ 

و یه سوال راجع ب قرص ها شنیدم خانما ویتامین میخورن ب نظرتون چیا بخورم در کل کم اشتهام و بدغذا چ قرصایی بخورم 

من بهارم که جهان از نفسم خندان است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینک پلاس و یه قرص دیگه بود اسمش یادم نیس اینا اشتنها رو زیاد میکنن 

اگه میخوای چاق بشی هر روز ۴ قاشق پودر سنجد بریز تو شیر بخور  

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

من ویتامین ای و دی فعلا بهمراه چندتا دارو دگ میخورم

قبلا هم کلی مکمل میخوردم اما زیاده روی نباید کرد

برا پوست و مو اینا میخایی یا چی؟

برا پوس مو بهت ویتامین سی همون قرصا و زینک پلاس پیشنهاد میکنم هر دو باهم میخوری تأثیر داره 

به نظرم یه دکتر پوست خوب و مطمئن پیدا کن زیر نظر اون پیش برو ببین مشکل گوارشی نداری راجع به غذا اگه ...

منظورتون از مشکل گوارشی چیه چه دکتری باید برم بارها آزمایش دادم هیچ مشکلی ندارم مثلا تیروئید کم خونی اینا ندارم فقط اشتها ندارم گشنم نمیشه

منظورتون از مشکل گوارشی چیه چه دکتری باید برم بارها آزمایش دادم هیچ مشکلی ندارم مثلا تیروئید کم خونی ...

متخصص گوارش 🤔 البته بیشتر منظورم ازمایش و اینا بود که دادید باز دوستان راهنمایی کنن

برعکس شما من بیس چاری گشنم

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
بله کلا از خوردم بیزارم مثلا صبحانه اصلا نمیخورم برام مرگه 

خب نتیجه اش هم مشخصه صبحانه ازنهاروشام واجب تره میخوای اندام خوبی داشته باشه صبحانه نهاربخورشام نخورتامانکن بمونی یه مدتی

من ویتامین ای و دی فعلا بهمراه چندتا دارو دگ میخورم قبلا هم کلی مکمل میخوردم اما زیاده روی نباید کر ...

چیز خاصی در نظر ندارم دیدم تو تاپیکا خانما همه میگن مثلا درماه انقد خرج قرص ویتامینامونه گفتم من عقب نمونم چرا هیچی نمیخورم خخخ