2777
2789
عنوان

چجوری به خودم برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نتیجه اش هم مشخصه صبحانه ازنهاروشام واجب تره میخوای اندام خوبی داشته باشه صبحانه نهاربخورشام نخور ...

میلم نمی‌کشه 

جالبه من تو همه کاری زبلم مثل بنز کار میکنم بعد تنبلیم میاو غذا و خوراکی بیارم بخورم یا مثلا پای سفره بشینم یه کم بخورم خسته میشم میرم میخابم لذت نمی‌برم از خوردن 

من بهارم که جهان از نفسم خندان است
چیز خاصی در نظر ندارم دیدم تو تاپیکا خانما همه میگن مثلا درماه انقد خرج قرص ویتامینامونه گفتم من عقب ...

ویتامین اینا خوبه خوردنش اما برو ازمایش بده بعد دکتر موارد لازم مینویسه برات

واقعا؟!

بله صبحانه بخوری بدنت امادگی بیشتروواسه کاریادرس یاهرکاری وداری بی حوصله وخسته نمیشی دوست داری چاق نشی شام  نخورواینکه غذاهای مثل برنج وماکارونی بانون نخورنوشابه هم عامل اصلی چاقی هستش حتی شیرینی جات

😂😂 ن جانم من تنبلی تخمدان دارم دکتر برام نوشته😬 وگرنه من از خودم راضیم

اهاخوبه حالاکه قرص ویتامین میخوری مواظب خوردخوراک ات هم باش پرخوری نکتی همین  قرص هم مفیدهم اینکه باعث پراشتاهی میشه که خلاصه میشه به چاقی