2777
2789
عنوان

شوهرم اومد خونه در حد فقط یک دقیقه

679 بازدید | 14 پست

اومد خونه فقط وسیله برداشت و رفت

نه من حرف زدم باهاش

نه اون با من حرف زد

دلم خیلی شکسته

دعوامون شده باباش بدترین چیزا رو به من گفت منم جوابشو دادم

حالا چی میشه یعنی؟

تاپیکای قبلیم کامل توضیح دادم...

توکل به خدا🌿

اگه مقصر نبودی که اصلا فک نکن چی میشه

یا باید خودش بیاد منت کشی یا هرچی پیش آید خوش اید. ولی اگه مقصر بودی اونموقع فکر کن

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از موضعت پایین نیا ولی بی احترامی نکرده باشی. 

همین که جواب باباشو دادم رو بی‌احترامی میدونن

ولی آخه باباش حرفای خیلی بدی بهم زد مثلا گفت از خونه بیرونت میکنم و میزنم توی گوشت.‌پسرش شب قبلش توی دعوامون جلوی بینی و دهن منو گرفته بود داشتم خفه میشدم فرداش که باباش اومد میگفت آره پسر من قاتله برو طلاق بگیر مهریه‌ت رو هم ببخش 

توکل به خدا🌿
اگه مقصر نبودی که اصلا فک نکن چی میشه یا باید خودش بیاد منت کشی یا هرچی پیش آید خوش اید. ولی اگه مق ...

من داشتم توی گوگل سرچ میکردم آخر شب موقع خواب بود بهم شک کرد و اومد بهم حمله کرد گوشیمو گرفت و کتکم زد با اینکه اگه میگفت گوشیتو بده بهش میدادم دعوا و حمله نداشت. خیلی عصبی و منفی نگره

حالا شما بگید تقصیر من بوده؟

توکل به خدا🌿
عزیزم انشالله مشکلاتت به زودی حل شه بخدا توکل کن امان از این مردای بچه ننه و بی مسئولیت

خیلی ممنون توکل به خدا

آره حیلی بی‌مسئولیته بچه ننه‌ست حرف باباشو گوش میکنه فقط

توکل به خدا🌿
من داشتم توی گوگل سرچ میکردم آخر شب موقع خواب بود بهم شک کرد و اومد بهم حمله کرد گوشیمو گرفت و کتکم ...

وااااای نه اصلاااااااااااا چرا تو باید مقصر باشی. خاک عالم تو سرش پدرشوهر مگه چیکارس عرضه داشت پسرش میگفت بده بعدم گوشی حریم شخصیه این امل بازیا چیه

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
نمیدونم چکار کنم حالا؟

با اونا که کاری نداشته باش اصلا. پیش شوهرتم اصلا حرفشو پیش نکش ک باز بحثش باز شه. فقط سعی کن خوش برخورد باشی غذایی ک دوس داره درست کنی و غیرمستقیم نشون بدی ک چیزی نشده اگه نرم شد ک تمام و حرفشم دیگه بعذ اشتیم اصلا پیش نکش ک باز موجب دعواس

با اونا که کاری نداشته باش اصلا. پیش شوهرتم اصلا حرفشو پیش نکش ک باز بحثش باز شه. فقط سعی کن خوش برخ ...

ول کرده رفته فقط حدود یک ساعت پیش در حد یک دقیقه اومد یه وسیله برداشت و باز رفت

توکل به خدا🌿
ول کرده رفته فقط حدود یک ساعت پیش در حد یک دقیقه اومد یه وسیله برداشت و باز رفت

آدم مغروریه؟ یعنی مرغش ی پا داره یا نه؟ 

طبق تجربه گذشته قهرا چجوری به آشتی ختم میشده