2777
2789
عنوان

امکان هاری بعد از 47 روز هست؟

107 بازدید | 8 پست

سلام حدودا 47 روز پیش یه گربه اومد دستمو گاز بگیره دستم رفت توی دهنش ولی نتونست محکم بگیره که زخم بشه یا خراش بیوفته فقط یه زخم کوچیک روی انگشتم بود میترسم بزاقش وارد شده باشه

من اون موقع سهل انگاری کردم و واکسن نزدم بعد استرس گرفتم 10 روز بعدش رفتم واسه تزریق واکسن و اینم بگم که گربه بعد از چند روز مرد!! 

4 دوز واکسن زدم و داستان رو برای پزشک تعریف کردم گفتن مشکلی نداره ولی من استرس دارم چون دیر واکسن زدم میترسم هاری بگیرم خواب و خوراکو ازم گرفته همش استرس دارم روانی شدم این چند وقت 

بی خوابی گرفتم دکتر بهم قرص ترانکوپین داد بتونم بخوابم 

در کل خیلی میترسم که بیماری توی بدنم باشه و خودشو نشون بده

امکانش هست که توی بدنم باشه؟ این چند مدت همش ضعف دارم و استرس، دستام میلرزه به کل دیوونه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حامل ویروس بودی همون روزای اول بروز میکردواکسنم زدی دیگ رفع شد رف نترس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

هاری تو دو هفته نمود پیدا می کنه شما پنجاه روز گذشته و به هیچ وجه نداری خیالت راحت

خیلیا بهم میگن ولی اصن استرس و فکر و خیال مگه میزاره زندگی کنم دیوونم کرده