2777
2789

میشه از ذوق کردناتون بگین حال بدم یادم بره؟ خوشحال شم

میشه از حال خوبتون بگین ذوق کنم؟

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چه خوشی از آب و هوا بگیم از گرونی بگیم دلخوشی یه رستوران کافه بود اونم تو این گرونی آزمون گرفته شد دلخوشی یه لباس بود اونم نمیتونیم بخریم مردمان روز به روز دارن افسرده میشن 

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
اولین چیز دستشویی اول صبحه 😁😁😁😁

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

خوشی یادم نمیاد  😐😂 امروز صبح ۵ تا از ماهی هام مردن این طبیعیه؟

بمیرم   

از چه خوشی از آب و هوا بگیم از گرونی بگیم دلخوشی یه رستوران کافه بود اونم تو این گرونی آزمون گرفته ش ...

سخته خیییلی سخته