2777
2789
عنوان

پیامک برنده شدن سایپا

148 بازدید | 4 پست

سلام صبحتون بخیردوستان پیامکی برام اومده که خودروی ساینا تحویل۹۰ روز ازتاریخ ۱۵دی براشما فراهم شدا و  از۱۵ دی ماه تا۷۲ساعت نسبت به واریز وجه اقدام کنم محتوای پیام همینه خب بعد وارد سایت میشم کدپذیرش میخوادکه من ندارم برا واریزوجه بعداینکه میخوام ببینم پیش پرداخت چقدره بازم کد پذیرش میخواد زنگم زدم به پشتیبانی گفتن الان ساعت کاریشون نیست وقطع کردن چجوری بایدکدپذیرش ببینم کسی خبرداره

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
اگر فبلا ثبت نام نکردی وشماره ارسال کنند شماره شخصیه کلاه بردای 

نه ثبت نام کردم خود شماره پیامک سایپاس بم پیام داده

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک