2777
2789
عنوان

چی به مادرشوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 25 پست
عزیزم خودش اومده کمک ما اصلا ازش نخواستیم...

خب تصور کن به عنوان مهمان اومده دیگه مادر همسرتون نمیشه ک از خونه بیرونش کرد اگه وجودش اذیتتون میکنه که به همسرت بگو مامان اینجا خوابش بهم میخوره مادر خودم هست بهشون بگو اگه میخوان برن چون فک میکنم حوصله بچه رو ندارن زیاد تو رودربایسی نمونده باشن

ممنون جواب دادی ...فک کردم همه خوابن...راستش خودش اومده کمک مثلا ولی اینجور میکنه هم من هم مامانم نا ...

اشکال نداره

شایدم میبینه شما و مادرت کارها رو میکنین،اونم کاری نمیبینه

همینکه حضور داره بازم خوبه

همینکه بچه رو بگیره تا یه حموم توالتی برین بازم خوبه

توقع نداشته باش از کسی

و اگه کسی کمکت کرد بدون در حقت لطف و محبت کرده

و اگه کسی کمک نکرد توقعی نداشته باش ک ناراحت نشی

خدا خودش نگهدار شما و فرزندهاتون هست،نگهدار اصلی اونه،بقیه وسیله ن

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مادرتون نه مادرشوهر وظیفه ای ندارن که الان لایق تیکه هم باشن شما توانایی بچه بزرگ کردن و امادگی ...

درسته وظیفه ندارن ولی کسی که تازه زایمان میکنه (مخصوصا الان که اکثرا سزارین هستن) نمیتونه از جاش بلند شه و به کارای بچه برسه باید یکی کمکشون کنه هم به خود مادر هم به بچه

کسی که نمیتونه کمک کنه خب نیاد بنظرم بهتره

هرچه با هرکه کنی بر تو همان می گذرد!

به چشم مهمانی بهش نگاه کن که کلا اومده فقط نوه اش رو ببینه و کمک بهانه بوده  بنظرم اینجوری اعصابت کمتر خورد میشه. ولی دقیقا برای منم تو بیمارستان اینجوری بود مادرشوهرم اصرار کرد که من میام پیشت فقطم یک همراه میشد داشت مامانم رو گفتم نیاد توی رودروایسی  بامادر شوهرم .کلا نیاز نذاشتم کسی باشه چون پرستارا بودن ولی گیر داد بیاد منم روم نشد بگم نیا خلاصه هیچ کمکی که نکرد هیچی تازه شبا می‌نشست حرف زدن منم دلم خواب میخاست تو رودربایستی کلا به سختی گذشت ولی بهرحال گذشت 😁😁 الان خاطره شده  میخندم . بنظرم بیخیالی سپری کن و چیزی بهش نگو .مهمانه بهرحال درهرحال نیتش مهمه که خیره

درسته وظیفه ندارن ولی کسی که تازه زایمان میکنه (مخصوصا الان که اکثرا سزارین هستن) نمیتونه از جا ...

اینکه کسی کمک کنه لطف و بزرگیشو میرسونه اما چون ایشون کمک احتیاج دارن دلیل نمیشه از بقیه این توقع و انتظار رو داشته باشه 

میتونه پرستار بگیره یه نیرو کمکی 

حالا مادرایشون بامحبتن به کمکشون اومدن دستشون دردنکنه 

مادرشوهرم ک نمیشه از خونه بیرون کرد میشه؟چون کمک نمیکنه حقشه بیرونش کرد؟بلاخره اونجا خونه پسرش 

اما ایشون چون تازه زایمان کرده و شرایط مهمان داری هم نداره وظیفه ای نداره پذیرایی کنه و رسیدگی کنه چون دعوت نکرده و اینجا میتونه پذیرایی و ..به عهده خود مادرشوهرش یا همسرش بسپاره

یعنی همونجور ک مادرشوهر وظیفه ای نداره کمک کنه

ایشونم به عنوان عروسی ک تازه زایمان کرده وظیفه مهمان داری نداره  از خونه که نمیتونه بیرونش کنه فقط باید اجازه بده خودش کارای خودشو بکنه حتی بگه مامان من نمتونم از جام بلند بشم پاشید از خودتون پذیرایی کنید  برا خودتون ناهار بزارید اصلا هم حرف بی منطق و زشتی نیس

آخ دقیقا منم اینجوری بودم مخصوصا اینکه خودت توان و حال برای خودت رو هم نداری باید پاشی شام و نهار خو ...

وای نگو من زنداداشم که زایید تا ۴۰ روز با مامانم پیشش بودیم همه کاری خودمون میکردیم اون فقط اگه بیرون کار داشت میرفت انجام میداد

وای نگو من زنداداشم که زایید تا ۴۰ روز با مامانم پیشش بودیم همه کاری خودمون میکردیم اون فقط اگه بیرو ...

خدا خیرتون بده خیلی کار خوبی کردید. ولی من منظورم مادر شوهر یا خانواده ی همسر نبود یکی از اعضای خانواده ی خودم بعد از زایمان پیشم بود خیلی اذیتم کرد 

خدا خیرتون بده خیلی کار خوبی کردید. ولی من منظورم مادر شوهر یا خانواده ی همسر نبود یکی از اعضای خانو ...

متوجه شدم که شما منظورتون صرفا خانواده شوهر نبود...حالا دقیقا خواهرش که نمیموند میومد هم زنداداشم کاری میخواست انجام بده تو اوج درد بود ولی خیلی جلوشو نمیگرفت یا مراقبش نبود.آخی چه سخت