2777
2789
عنوان

ابلاغیه عدم تمکین زده شوهرم

447 بازدید | 18 پست

سلام

من تو تاپیکای قبل توضیح دادم مشکلم با همسرمو

مهریمو اجرا گذاشتم

۲هفته قبل عروسی به مشکل خوریم و من مقداری از جهیزیه که برده بودم و چیدم و جمع کردم و برگشتم(تاپیک قبل توضیح دادم چرا)

اونا هم لج کردن و بدون اطلاع تالار و لباس عروس و همه چی رو‌ کنسل کردم

از شوهرم خبری نشد مهریمو اجرا گذاشتم

اونم وکیل گرفته اظهارنامه زده عدم تمکین و اینکه وسایلشو برده

من چند بار رفتم برگردم که قفل در رو عوض کرده و خودش اونجا زندگی نمیکنه

من زنگ زدم پلیس و اومد صورت جلسه نوشت

حالا میخوام بدونم ما اصلا زیر یه سقف نرفتیم و به گفته خودش من جهازمو بردم و اینکه قفل رو عوض کرده

عدم تمکینش رد میشه درسته؟

قبل عروسی یه چیزی هست ب اسم حق حبس ولی در هر صورت اون صورت جلسه خیلی خوبه ب نظرم الکی کش ندید توافق کنید جدا بشید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
قبل عروسی یه چیزی هست ب اسم حق حبس ولی در هر صورت اون صورت جلسه خیلی خوبه ب نظرم الکی کش ندید توافق ...

اونا میخوان مهریه ندن و منو همین جوری طلاق بدن

پدرهمسرم به صاحب خونمون گفته ما نمیخوایم اینا باهم زندگی کنن و باید جدا شن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا میخوان مهریه ندن و منو همین جوری طلاق بدن پدرهمسرم به صاحب خونمون گفته ما نمیخوایم اینا باهم ز ...

خب شما هم توافق کن ببخش مهرت رو و طلاق ،رابطه داشنید؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بله رابطه کامل چون خسیسن و خیلی اذیتم کردن میخوام بگیرم

کاش نداشتی راحت جدا میشدی وشناسنامه ات هم پاک بود 

چی بگم والا

خسته میشی بری بیایی ب نظرم چون رابطه هم داشتی یه پولی بعنوان مهریه بگیر و توافقی جدا بشید مثلا ماشینی داره بزنه ب نامت