2777
2789
عنوان

کیسه صفرا

305 بازدید | 23 پست

سلام خانما لطفا اگه چیزی میدونید بگید بهم. من ده روز عمل کردم صفرامو جراحی باز. دکتر حکیمیان بیمارستان مدائن. نذاشت تاالان پانسمان عوض کنم حموم میرم میگه سشوار بکش ی باند بذار روش. کسی اطلاعی دار تاحالا شده ببینید پانسمان عوض نشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم یه سوال؟شما قبل عمل پشت شونه و کمرتون درد میکرد؟

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
پانسمان ضد آبه لابد. چیو سشوار میکنه پس؟ چرا عمل باز کردی؟

نمیدونم خیلی ام تمیز واوکی فقط میخاره. خودم خواستم التهاب شدید گرفته بود کیسه صفرام اورژانسی شدم 

منم عمل کردم قبلش درد میکرد

بیشتر طرف چپ شونه و کمرتون بود؟

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
آره من ک دیگ دردم شدید شد اصلا کمردردشدیذ و معده درد کتف درد 

وای مامان منم چندروزه پشت شونه و کمرش درد میکنه بیشتر سمت چپشه. شما کدوم سمتت بود بیشتر؟